REAL UNIONEK EZIN IZAN ZION SD LOGROÑESI AURRE EGIN

Bigarren zatian emaitza berdintzeko aukerak izan zituen talde txuribeltzak, baina ez zuen atean asmatu

Real Unionek porrota jaso zuen atzo arratsaldean Las Gaunas zelaian, SD Logroñes taldearen aitzinean. Etxekoak nagusi izan ziren neurketa guztian zehar eta euren jokoa inposatu zuten, talde txuribeltzari ia aukerarik gabe utziz. Samanesek lehen zatian sartutako golari esker, puntuak Logroñon geratu ziren eta Real Unionek, orain, jeitsiera postuetatik aldentzeko borrokan segitu beharko du.

Lehen minututik agintzen hasi zen SD Logroñes. Partidua hasi eta hirugarren minutuan lehen gol aukera eduki zuten etxekoek, Emilioren eskutik, baina Irazustak geldiketa ona egin zuen. Ordu laurden pasatuta, berriz ere saiatu zen SD Logroñes taldea, eta berriz ere atezain txuribeltzaren eskuekin topatu zen. Honi erantzun nahiean, Santosek ezkerrez jaurtiketa egin zuen eta atera bidali zuen, baina atezain errioxarrak ere ezerezean utzi zuen saiakera hau. Atsedenaldira iristeko zazpi minuturen faltan berriz, SD Logroñesek 1-0eko markagailua ezartzea lortu zuen, Samanesek sartutako golari esker.

Bigarren zatian berriz, gehiago izan zen Real Union. Indarrak berreskuratu eta aukera gehiago sortu zituen zelaian. 50. Minutuan, errate baterako, Luquek izan zuen gola sartzeko abagunea, baina ez zuen lortu ate barrura sartzea. Hiru minutu beranduago, Seguin saiatu zen, baina buruz egindako jaurtiketa gora joan zen. Txuribeltzen azken aukera neurketa bukatzeko bost minutu falta zirenean etorri zen. Oyarzunek falta bat jaurti zuen, baina ez Montorok ezta Azkuek ere ez zuten errematatu.

Azkenik, garaipena SD Logroñes taldearentzat izan zen, baita jardunaldiko puntuak ere. Honen ondorioz, Real Unionek jeitsiera postuetatik aldentzeko borrokan hasi beharko du orain. Horretarako lehen aukera datorren igandean, martxoaren 5ean, edukiko du, CE Sabadell-en kontra Stadium Galen jokatuko duen neurketan hain zuzen ere (12:00).

(Argazkia: SD Logroñes)

REAL UNIONEK ROCA TALDEAREN INGURUKO LIBURUA KALERATU DU

“Ecos del Roca” izenburupean, Roca talde historikoaren sorrera kontatu dute liburuan

Real Unionek “Ecos del Roca” liburua kaleratu berri du,...

REAL UNIONGO BETERANOEK IRUN HIRIA TXAPELKETA OSPATUKO DUTE LARUNBATEAN

Zazpigarren edizioa izanen da eta txapelketa triangularrean, Touring KEk eta Arenas Clubak parte hartuko dute

Real Unionek Irun Hiria Beteranoen...

JOSH FEENEY ETA TOMMI O´REILLY ASTON VILLARA BUELTATUKO DIRA

2024ko urte hasieran ailegatu ziren Real Unionera bi jokalariak utzita eta orain, jatorrizko taldera bueltatuko dira berriz ere

Real Unionek...

REAL UNIONEK FUTBOL CAMPUSA ANTOLATU DU UZTAILERAKO

Izen emateak irekiak daude ekainaren 26ra bitarte

Real Unionek aurten ere Udako Campusa antolatu du hiriko eta eskualdeko haur...

GALLARDOK IRABAZI DU REAL UNIONEN III. ENPRESEN TXAPELKETA

Final handian Tecnari irabazi zion Irungo enpresak

Real Unionek III. Enpresen Txapelketa ospatu zuen pasa den asteburuan Stadium Galeko anexoan eta...