REAL UNIONEK EZIN IZAN ZUEN OSASUNA GARAITU

Talde txuribeltza izan zen gola sartzen lehena, baina nafarrek buelta eman zioten markagailuari eta eurentzat izan ziren jardunaldiko puntuak

Real Unionek ezin izan zuen Taxoaren punturik eskuratu. Lehen gola David Movillaren taldeak sartu bazuen ere, nafarrek berdindu eta markagailua iraultzea ere lortu zuten, aitzinetik jarriz eta 4-2ko emaitza lortuz behin-betiko. Iruñean gelditu ziren jardunaldiko puntuak eta talde txuribeltzak jaitsiera postuetan segitzen du.

Partidua hasi eta lehen aukera Osasunarena izan zen, bigarren minutuan, nahiz eta Irazustak ongi gelditu zuen eta beraz, ezerezean gelditu zen saiakera. Barberok ere abagunea eduki zuen, hamaikagarrenean, baina orduan ere ez zuen asmatu etxeko taldeak. 15. minutuan berriz, irundarren erantzuna iritsi zen. Alain Oyarzunek korner bat atera eta Valesek buruz errematatu zuen, baloia sare barrura sartuz. 1-0eko emaitza ezarrita, pozez jarraitu zuten neurketa Movillaren jokalariek. Hala ere, poztasunak gutxi iraun zien. 23. minutuan berdinketa ezarri zuen markagailuan Osasunak eta banako emaitzarekin iritsi zen neurketa atsedenaldira.

Bigarren zatian, 51. minutuan, bigarren gola eskuratu zuen etxeko taldeak eta, hamasei minutu beranduago, hirugarrena. 75. minutuan berriz, Luquek murriztu zuen markagailuko aldea eta 3-2koa ezarri zuen. Berdinketaren bila segitu zuen Real Unionek, baina ezin izan zituen aukerak errematatu. Gainera, Osasunak azken gola ere sartzeko abagunea izan zuen, luzapenean, eta azkenik, 4-2ko emaitzarekin bukatu zen jardunaldia.

Punturik gabe bueltatu zen Real Union etxera eta sailkapeneko jaitsiera postuetan segitzen du. Datorren asteburuan Barça jasoko du Stadium Galen, final baten modulo neurketa bati aurre egiteko.

(Argazkia: Osasuna)

REAL UNIONEK ROCA TALDEAREN INGURUKO LIBURUA KALERATU DU

“Ecos del Roca” izenburupean, Roca talde historikoaren sorrera kontatu dute liburuan

Real Unionek “Ecos del Roca” liburua kaleratu berri du,...

REAL UNIONGO BETERANOEK IRUN HIRIA TXAPELKETA OSPATUKO DUTE LARUNBATEAN

Zazpigarren edizioa izanen da eta txapelketa triangularrean, Touring KEk eta Arenas Clubak parte hartuko dute

Real Unionek Irun Hiria Beteranoen...

JOSH FEENEY ETA TOMMI O´REILLY ASTON VILLARA BUELTATUKO DIRA

2024ko urte hasieran ailegatu ziren Real Unionera bi jokalariak utzita eta orain, jatorrizko taldera bueltatuko dira berriz ere

Real Unionek...

REAL UNIONEK FUTBOL CAMPUSA ANTOLATU DU UZTAILERAKO

Izen emateak irekiak daude ekainaren 26ra bitarte

Real Unionek aurten ere Udako Campusa antolatu du hiriko eta eskualdeko haur...

GALLARDOK IRABAZI DU REAL UNIONEN III. ENPRESEN TXAPELKETA

Final handian Tecnari irabazi zion Irungo enpresak

Real Unionek III. Enpresen Txapelketa ospatu zuen pasa den asteburuan Stadium Galeko anexoan eta...