REAL UNIONEK PUNTUAK GALDU ZITUEN LUGON

Bigarren zatian sartu zituzten etxekoek golak eta 2-0eko markagailuarekin bukatu zen partidua Real Unionentzat

Real Unionek Anxo Carron galdu zituen puntuak atzo eguerdian, CD Lugo taldearen kontra. Golik gabeko lehen zatiaren ondotik, bigarrenean ailegatu ziren etxekoen biak. Thiagok lehenik eta Willyk ondotik sartu zituzten bi golak eta puntuak Lugon gelditu ziren.

Fran Justoren taldeak 2-0 galdu zuen Lugoren kontra atzo eguerdian. Lehen zati ezin hobe bat jokatu zuen bisitariak, baina ezin izan zituzten golak sartu. Alain Oyarzunek izan zituen aukerak, bi kornerren jaurtiketetan, baina ez zuen asmatu. Aurkariak ere bertze bi abagune izan zituen, baina Irazustak ongi gelditzen jakin zituen.

Bigarren zatian aldiz, ailegatu ziren etxekoen golak. Lehen aukera Solisek izan zuen, berriz ere Alain Oyarzunen jokaldi baten ondotik. Hala ere, gola Lugok sartu zuen, 59. minutuan, Thiagoren eskutik. Horrez gain, 77. minutuan, errenta oraindik ere gehiago handitu zuen galiziar taldeko Willyk. Besoak jeitsi gabe, Real Union saiatzen segitu zuen, baina ezin izan zuen tartea murriztu eta hutsean gelditu zen bere markagailua.

Porrota jaso ondotik, heldu den jardunaldia etxean jokatuko du talde irundarrak. Azaroaren 5ean, igandean, Galen jasoko du RC Deportivo, arratsaldeko 16:00etan.

(Argazkia: CD Lugo)

REAL UNIONEK HURRENGO DENBORALDIKO JANTZIAK AURKEZTU DITU

Adidas markarekin jantziko dira jokalariak eta Futbol Emotion taldeak egindako diseinuarekin

Real Union Klubak 2024/25 denboraldiko jantziak...

REAL UNIONEK ENPRESEN ARTEKO III. TORNEOA ANTOLATU DU

Ekainaren 8an, larunbatean, ospatuko da eta guztira zortzi taldeek hartuko dute parte

Real Union Klubak Enpresen arteko III. Torneoa antolatu du...

ALEX CERDA BERE JATORRIZKO TALDERA BUELTATUKO DA

Zelai erdian aritzen zen jokalaria utzita etorri zen Irunera UD Levantetik pasa den udan

Real Union Klubak jakitera eman duenez, Alex Cerda bere...

CARLOS BEITIAK ETA JULIO MARTINEZ ESCORCIAK EZ DUTE REAL UNIONEN SEGITUKO

Klub txuribeltzak euren profesionaltasuna eskertu nahi izan die jokalariei eta zorte ona opa etorkizunean

Carlos Beitia eta Julio Martinez Escorcia...

REAL UNIONGO BETERANOAK EZIN HOBE ARITU DIRA DONOSTI MASTERS CUP TXAPELKETAN

45 urtetik goitiko taldea txapeldun izan zen eta +55 eta +35 mailatako taldeak berriz, txapeldunorde

Real Uniongo Beteranoak Donosti Masters Cup...