REAL UNIONGO BETERANOAK MASTERS CUP TXAPELKETAN

Klub txuribeltzeko bi taldek parte hartu zuten bertan, +35 eta +50 mailetan

Pasa den larunbatean, Real Uniongo Beteranoen bi taldek Donosti Masters Cup txapelketan parte hartu zuten, +35 eta +50 kategorietan. Lehen taldeak ez zituen final-laurdenak gainditu, eta bigarrenak finalerdiak jokatu zituen, baina ezin izan zen finalera iritsi.

+35 mailako taldeak ezin izan zion emaitzen bolada onari jarraipenik eman. 2016. urtetik 31 partida zeramatzan galdu gabe, 21 garaipen eta hamar berdinketekin. Hala ere, oraingoan, lehen fasean multzoko lehen postuan sailkatu bazen ere, final-laurdenetan Ordiziaren kontra hutsera berdindu eta ez zen finalerdietara iritsi.

Real Uniongo Beteranoen beste taldeak berriz, +50 mailakoak, Gran Canaria eta UE Sanseren aurka berdindu eta Panama Legends taldearen kontra galdu ostean, Pont Sant Marie-ren aurrean irabazi zuen eta horrela, finalerdietarako txartela lortu zuen. Azken fase honetan, Irungo taldea Club San Agustin madrildarraren aurka aritu behar izan zen eta, aurreikuspenak beteta, galdu egin zuen. Azkenik, San Agustinek irabazi zuen txapelketa, Panama taldeari gaindituta.

Beterano txuribeltzen hurrengo hitzordua ekainaren 25ean izango da, “Irun Hiria” txapelketan. San Pedro eta San Martzial jaietako egitarauaren barruan ospatuko da lehiaketa eta Santanderko Real Racing Club eta Pau FC taldeak ere Stadium Galen izango dira jokatzen.

FRAN JUSTO: “ETXEAN INDARTSUAK GARA ETA PARTIDU ONA EGIN BEHAR DUGU”

Real Unionek bihar, maiatzaren 4an, jasoko du Cultural y Deportiva Leonesa taldea (19:00), 1924ko Koparen garaipenaren mendeurrenean

Real Union ere...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...