Stadium Galeko indarrari eutsi dio Real Unionek

REAL UNION: Otaño; Gorosabel, Ekhi, Esnaola, Urkizu; Mikel Alonso, Martins; Ozkoidi (Arriaga, 67'), Juan Domínguez, Hernáez (Eizmendi, 58'); Jorge Galán (Mujika, 83').

SESTAO RIVER: Galder; Gago, Gaizka, García (Mier, 80'), Magdaleno; Rubio (Rodri, 76'), Martín (Barrenetxea, 69'), Etxaburu; Rahmani, Santamaría.

GOLA: 1-0: Juan Domínguez (71’).

EPAILEA: Herrero Arenas. Txartel horiak: Esnaola (Real Union); Gago (Sestao River).

Sendo dabil Real Union etxean. Sei neurketa irabazi eta bi berdindu ditu. Txuribeltzen aurrean belaunikatu behar izan duen azken taldea Sestao River izan zen, larunbatean. Ahaleginak egin zituen atea babesteko, defentsan jarri baitzuen arreta. Unionek izan zuen baloia, baina kosta zitzaion Ezkerraldekoen arean arriskua sortzea.

Lehen zatia ez zen batere ikusgarria izan, eta atsedenaldiaren atarian txuribeltzek eskatu zuten penaltiak piztu zuen, pixka bat, arratsaldea. Sestaoko atezainak areatik kanpo ukitu zuen baloia. Bigarrenean itxura txarra hartu zuen partidak, sestaotarren harresia gainditzeko modurik ez baitzuen topatzen Unionek. 71.minutuan ordea, Eizmendiren pasea jaso eta sarera bidali zuen baloia Juan Dominguezek, gurutzatutako jaurtiketa batekin. Riverren kontrako garaipenarekin, sailkapeneko hirugarren postura igo da Real Union. Hiru puntu gehiago ditu Albacete liderrak.

REAL UNION ROCAK GARAIPEN BATEKIN BUKATU DU DENBORALDIA

Hernaniren kontra 3-1 irabazi zuen Carlos Garciaren taldeak, azken hiru puntuak poltsikoratuz

Real Unión Roca: Rodríguez; Cabo, Pinillos,...

REAL UNIONEK LEHEN RFEF MAILAKO TALDEA IZATEN SEGITUKO DU

Deportivoren kontra 3-1 galdu bazuen ere, bertze taldeen emaitzek ahalbidetu dute talde txuribeltzak maila mantentzea

Real Unionek denboraldiko...

FRAN JUSTO: “AZKEN SAIAKERA BAT GELDITZEN ZAIGU ETA DENA EMAN BEHAR DUGU”

Real Unionek Deportivo de la Coruña liderraren kontrako partiduarekin bukatuko du denboraldia

Lehen RFEF mailako taldeek ere asteburu honetan...

REAL UNION ROCAK SAN MIGUELEN UTZI ZITUEN PUNTUAK

Unai Gordok bere atean sartutako gol baten ondorioz, Mutrikuk eraman zuen garaipena

Mutriku FT: Arambarri; Etxebarria, Blanco...

REAL UNIONEK GARAIPENA ESKURATU ZUEN ETXEKO AZKEN JARDUNALDIAN

Talde txuribeltzak Fuenlabrada garaitu zuen (2-1) luzapenean Bazek sartutako gol bati esker

Real Unionek denboraldiko azken aurreko jardunaldia...