TALDE LANA, GARAIPENAK ESKURATZEKO OINARRI
Eskubaloia

C.D. Bidasoak denboraldiko bigarren garaipena eskuratu du BM Antequeraren aurka (23-16).

Iberoquinoa Antequeraren kiroldegian eskuratu du C.D. Bidasoak denboraldi berri honetako etxetik kanpoko lehen garaipena. Bigarren jardunaldian Morrazoko Cangasen aurka berdindu ostean, gaur bai, 16-23 nagusitu da talde irundarra.

Ez Jacobo Cuetarak, ez taldeak, ez zuten ezusterik nahi eta lehen zatian neurketa erabakita utzi dute. Defentsaren eta Jose Manuel Sierraren atepeko lanak 0-7 partziala erdiestea ahalbidetu dio C.D. Bidasoari. Hain zuzen ere, Antequera 9 minutu eman ditu gol bakar bat egin gabe. Talde irundarrak, Jon Azkue eta Julen Aginagalde deialdira bueltan ziren egunean, ez du barkatu eta 3-12 jarri da aurretik markagailuan. Bikain kudeatu du aldea C.D. Bidasoak, ez du neurketaren norabidea aldatzen utzi eta aldageletara 8 goleko alde positiboarekin joan da (8-16).

Lanak nabarmen bideratuta, bigarren zatia kontrolpean eduki du Cuetararen taldeak, nahiz eta une batzuetan andaluziarrak markagailuan sei goletara hurbildu. C.D. Bidasoak ez du estutasunik izan garaipena eta bi puntuak eskuratzeko eta, gaur ere, gazteek minutuak pilatzeko aukera izan dute. Tao Gey-Emparan eta Eneko Furundarena sartu ditu teknikari asturiarrak deialdian eta ez dute aukera alferrik galdu. Min hartuta dagoen Kauldi Odriozolaren eta transferra oraindik iritsi ez den Leo Renauden ordez jokatu dute eta gol bana eskuratzeko gai izan dira.

Hiru partidatako astean, bidasotarren hitzordua asteazkenean etxean bere zaletuen aurrean izango da Unicaja Banco Sinfín taldearen aurka (20:15ean).

Fitxa teknikoa

16 - Iberoquinoa Antequera (8+8): Moyano, Del Castillo, Santamaría (1), Grandi (2), Moreno, Baena (1), Silva (4); Alarcón, Podadera, Castro, Iglesias (1), Gavidia (1), Morales (2), Ortega, Vázquez (2), Simenas (2).

23 - Bidasoa Irun (16+7): Sierra, Cavero (1 p.), Zabala (1), Salinas (5, 1 p.), Francisco da Silva, Rodríguez (3); Ledo, Ugarte (2), Gey-Emparan (1), Furundarena (1), Aginagalde, Azkue (2), García (4), Fernández (3).

BIDASOAK LEONEN UTZI ZITUEN PUNTUAK
Eskubaloia

Jacobo Cuetararen mutilek ezin izan zuten Ademar Leon garaitu eta 33-32ko markagailuarekin galdu zuten bertan

Bidasoa Irunek 33-32ko...

JACOBO CUETARA: “LEON BIGARREN ITZULIKO TALDERIK ONENETAKOA DA, ETXEAN BATEZ ERE, ETA ZAILA IZANEN DA GARAIPENA LORTZEA”
Eskubaloia

Bidasoa Irunek Ademar Leon bisitatuko du igande honetan, apirilaren 21ean, 17:00etan

Bidasoa Irunek Ademar Leonen kontrako partidua jokatuko du...

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN
Eskubaloia

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...

BIGARREN POSTUAN EGONKORTZEKO AITZINERA PAUSU BERRI BAT EMAN DU BIDASOAK
Eskubaloia

Blendio Sinfinen kontra 36-24ko emaitzarekin irabazi zuen talde horiak Artalekun

Bidasoa Irunek garaipena eskuratu zuen pasa den larunbatean etxean,...

JACOBO CUETARA: “GURE ERRENDIMENDUAREN ETA ZALEEN ARTEKO ELKARTASUNAK FRUITUAK EMAN BEHAR DITU”
Eskubaloia

Aste lanpetu bati bukaera emateko, Bidasoa Irunek Blendio Sinfin taldea jasoko du bihar, apirilaren 13an, Artalekun

Aste gogorra izan du Bidasoa...

BIDASOA ERREGE KOPAKO AZKEN FASEAN
Eskubaloia

Fundacion Agustinos Alicante taldea gainditu zuen atzo talde horiak txapelketako hirugarren kanporaketan

Bidasoa Irun Errege Kopako azken faserako...