ZAISA TXINGUDIK BERE EGUNA OSPATUKO DU BIHAR
Errugbia

Prestatutako ekitaldien artean, klubeko talde guztiek touch errugbi txapelketa bat jokatuko dute

Bihar, ekainak 4, Zaisa Txingudik bere eguna ospatuko du Plaiaundin. Horretarako, klubeko maila guztietako taldeek touch errugbi txapelketa bat jokatuko dute. Bertan egongo dira senior jokalariak, touch modalitatekoak eta 14, 16 eta 18 urtez azpikoak. Denboraldiko sari banaketa egiteko ere aprobetxatuko dute eguna eta hirugarren denborarekin borobilduko dute ekitaldia. Hau egin ondoren, Plaiaunditik Irungo Kale Nagusira joango dira, klubeko tabernan festa jarraitzeko.

Denboraldi amaiera touch eta senior taldeentzat

Aurreko astean eman zioten klubeko taldeek amaiera denboraldiari, modu ofizialean. Alde batetik, touch taldeak Espainia eta Frantziaren arteko M40 mailako nazioarteko topaketarekin borobildu zuen urtea. Klubetik aipatu nahi izan dute “lehiaketa ofizial honetan debuta egin ostean, talde honek lehen mailarako igoera erabaki duen azken kanporaketarako anfitrioi izatera iritsi dela”. Gainera, kluba nazioarteko txapelketa hau antolatzeaz arduratu da eta estatuko selekzioan ordezkaritza handia izan du, klubetik jakinarazi dutenez. Bertan izan ziren, besteak beste, Hiribarren, Ekaitz Aia, Asier Amigo, Carlos Lora, Jenö Kocsis, Julen Lazzaro eta Luken Barros.

Seniorrek ere Lekarozen amaitu zuten denboraldia, pasa den asteburuan. Bertan, zazpiko errugbi txapelketa jokatu zuten, Baztan Menditarrak, Zarautz RT eta Manresa RC taldeen aurka. Txingudikoek baztandarren eta zarauztarren aurka galdu zuten, 24-0 eta 36-12ko markagailuekin hurrenez hurren. Manresaren aurka, aldiz, garaipen zabala eskuratu zuten bidasotarrek, 47-29koarekin, txapelketako hirugarren postua lortuz. Partidan Ramon Bergua, Adur Manterola, Aitor Asurmendi, Ekain Hiribarren, Ekaitz Aia, Asier Amigo, Carlos Lora, Jenö Kocsis, Julen Lazzaro eta Luken Barros aritu ziren.

Zaisa Txingudiren zazpiko txapelketan egindako jokaldirik onenen bideoa hemen ikusgai:

Itsasmendi txapeldunorde Euskadiko B mailan

18 urtez azpiko jokalariak ere Lekarozen egon ziren aurreko asteburuan, Itsasmendirekin Euskadiko B txapelketako finaleko itzulerakoa neurketako jokatzen. Zaisa Txingudi, Baztan Menditarrak eta Zarautz RT nahasten dituen talde hau Riojaren aurka aritu zen, eta nahiz eta joaneko partidak ia erabakita zuen emaitza (69-21, Riojaren alde), Itsasmendik bere ahalegin guztiak egin zituen garaipena eskuratzeko. Hala ere, ezin izan zen eta 12-76ko markagailuarekin irabazi zuten errioxarrek. Horrela, Itasmendi Euskadi B mailako txapeldunorde bilakatu zen.

Klubak azpimarratu nahi izan du talde honek urte guztian egindako lana. Horren erakusle izan da denboraldiko hamar neurketetatik sei irabazi dituztela, soilik Riojaren aurka galduz, eta horregatik, txapelketako finala jokatzera iritsi direla.

(Argazkia: Baztan RT; zazpiko txapelketa jokatu duten lau taldeak)

PLAY-OFFA JOKOAN IZANEN DU ZAISA TXINGUDIK ASTEBURUAN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko senior mailako gizonezkoek Plaiaundin jasoko dute Gaztedi B Ligako azken jardunaldia jokatzeko

Denboraldiko helburu nagusia...

ZAISA TXINGUDIK PORROTA JASO ZUEN ZORNOTZAN
Errugbia

Mugako taldeak ezin izan zuten Urgozo garaitu eta 38-3ko markagailuarekin galdu zuen

Txingudi Rugby Klubeko senior mailako gizonezkoek, Zaisa...

ZAISA TXINGUDIK URGOZO BISITATUKO DU IGANDE HONETAN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko gizonezkoak sailkapeneko hirugarren postua ziurtatzeko helburuarekin joanen dira liderraren etxera

Txingudi Rugby Klubeko...

PLAIAUNDI ERRUGBIAREN ERDIGUNE BILAKATU ZEN ASTEBURUAN
Errugbia

Biok Experiential Shopping Txingudi Badia eskolarteko nazioarteko txapelketa arrakastaz ospatu zen bigarren urtez segidan

Eguraldia lagun zutela,...

ERRUGBIKO TXINGUDI BADIA TXAPELKETA ASTEBURU HONETAN OSPATUKO DA
Errugbia

200 errugbilari gazte bilduko dira Plaiaundin apirilaren 6an bigarren aldiz ospatuko den eskolarteko txapelketan