ZAISA TXINGUDIK EZ ZUEN BERE HELBURUA LORTU
Errugbia

Bidasotarrek Uni Bilbao B taldea jaso zuten Plaiaundin larunbatean eta 7-39ko markagailuarekin galdu zuten

Zaisa Txingudik Universitario Bilbao B taldearen aurka jokatu zuen larunbatean denboraldiko 17. jardunaldia eta 7-39 galdu zuen. Bidasotarrek ez zuten beraien helburua lortu, eta Bera Bera Bk Atletico san Sebastianen aurka lortutako emaitzarekin batera, Txingudiren jeitsiera ia erabakita dago.

Partida gogorra eta lehiatua izango zela nabaritu zen hasieratik. Zaisa Txingudi saiatu zen, baina lehengo aukera aurkariek errematatu zuten. 15. minutuan, hainbat faseren ondoren, bidasotarren marka eremura iristea lortu zuen Uni Bilbok eta markagailua beraien alde jarri zuen. Handik zazpi minutura, Txingudi jarri zen aurretik 7-5koarekin, Unai Herreroren entseguari eta Adur Manterolaren eraldaketari esker. 29. eta 31. minutuetan aldiz, aurkarien entseguak etorri ziren berriro eta atsedenaldirako, 7-15ko markagailua ezarri zuten.

Bigarren zatia ildo beretik joan zen baita ere. Etxeko taldeak amore eman eta aurkarien nagusitasunak irabazi zuen partidua. 60. minutuan, Uni Bilboren laugarren entsegua etorri zen, eta azken hamar minutuetan beste hiru entsegu egitea ere lortu zuten aurkariek, markagailua behin betiko 7-39an utziz.

Bidasotarrek hurrengo asteburuan izango dute jeitsiera postua ekiditeko azken aukera. Igandean Riojaren aurka arituko dira, Logroñon, eta bertan bonus puntu bat lortu beharko dute azken postutik aldentzeko. Horrez gain, Bera Bera B eta Elorrioren aurkako neurketaren emaitzaren zain egon beharko dira. Hala eta guztiz ere, zaila izango da hau erdiestea, izan ere, Riojak ere garaipena eskuratu beharra du play-offean sartzeko eta beraien sasoi ona ikusita, dena emango dute zelaian.

(Argazkia: Uni Bilbo)

ZAISA TXINGUDIK URGOZO BISITATUKO DU IGANDE HONETAN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko gizonezkoak sailkapeneko hirugarren postua ziurtatzeko helburuarekin joanen dira liderraren etxera

Txingudi Rugby Klubeko...

PLAIAUNDI ERRUGBIAREN ERDIGUNE BILAKATU ZEN ASTEBURUAN
Errugbia

Biok Experiential Shopping Txingudi Badia eskolarteko nazioarteko txapelketa arrakastaz ospatu zen bigarren urtez segidan

Eguraldia lagun zutela,...

ERRUGBIKO TXINGUDI BADIA TXAPELKETA ASTEBURU HONETAN OSPATUKO DA
Errugbia

200 errugbilari gazte bilduko dira Plaiaundin apirilaren 6an bigarren aldiz ospatuko den eskolarteko txapelketan

Txingudi Rugby Klubak bigarrenez...

ESKOLEN ARTEKO NAZIOARTEKO TXAPELKETA JOKATUKO DA PLAIAUNDIN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubak antolatu du “Biok Experimental Shopping Txingudi Badia” topaketaren bigarren edizioa

TXINGUDI RUGBY KLUBEKO SENIORREK EZIN IZAN DUTE GARAIPENIK BATU ASTEBURUAN
Errugbia

Biok Txingudik 29-22 galdu zuen Neskak Loratzen taldearen kontra, eta Zaisa Txingudik ere 17-13ko emaitzarekin galdu zuen Bera Bera Bren...