ZAISA TXINGUDIK EZIN IZAN ZION AURRE EGIN ARRASATERI
Errugbia

Larunbatean jokatu zen partida 0-71n amaitu zen, baina diziplina hobekuntza erakutsi zuten etxekoek

Zaisa Txingudik aurreko larunbatean hitzordu zaila izan zuen Plaiaundin. Izan ere, sailkapenean gora dagoen Arrasate taldea jaso zuen eta, aurreikusi zuten moduan, neurketa gogorra izan zen bidasotarrentzat. Nahiz eta markagailua 0-71n gelditu norgehiagokaren amaieran, Txingudik lan ona egin zuen defentsan eta gainera, diziplina hobekuntza ere erakutsi zuen zelaian.

Bajen ondorioz oso baldintzatuta hasi zuten partida mugako jokalariek. Hala ere, lehia bizia egon zen lehen minutuetan bi taldeen artean. Aurkariek, zortzigarren minutuan, markagailua estreinatu zuten lehenengo entsegu batekin, eta horrela jarraitu zuten lehen zati guztian zehar, atsedenaldira 0-59koarekin iritsita. Txingudik defentsan lan ona egin zuela azpimarratu behar da, eta baloia eduki zuen guztietan Arrasate kolokan jartzea ere lortu zuela, nahiz eta azkenean markagailua hutsean geratu zitzaion.

Bigarren zatian berriz, abantaila ikusita, partida erabakia zegoela jakina zen, baina etxekoek ez zuten amore eman eta maila bera erakusten jarraitu zuten, defentsan lan ona eginez. Aurkariek behera egin zutela ere nabarmen geratu zen, baina Txingudik erasoan ez zuen asmatu eta aldea handitzea lortu zuten arrasatearrek, garaipen zabala eskuratuz.

Xabi Sanchez jokalariak aipatu zuen moduan, “azkar ahazteko partida” izan zen asteburukoa, eta azkar ere hasi beharko dira prestatzen hurrengo neurketa. Izan ere, final baten antzera egin beharko diote aurre asteburu honetan ospatuko den norgehiagokari mailari eusteko aukerak izan nahi badituzte. Horrela, Donostian Bera Bera taldearen aurka izango duten neurketan gogor arituko beharko dira bidasotarrak etxera garaipenarekin itzultzeko.

(Argazkia: Joaquin Bravo)

ESKOLEN ARTEKO NAZIOARTEKO TXAPELKETA JOKATUKO DA PLAIAUNDIN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubak antolatu du “Biok Experimental Shopping Txingudi Badia” topaketaren bigarren edizioa

Txingudi Rugby Klubak bigarrenez...

TXINGUDI RUGBY KLUBEKO SENIORREK EZIN IZAN DUTE GARAIPENIK BATU ASTEBURUAN
Errugbia

Biok Txingudik 29-22 galdu zuen Neskak Loratzen taldearen kontra, eta Zaisa Txingudik ere 17-13ko emaitzarekin galdu zuen Bera Bera Bren...

PLAIAUNDITIK URRUTI EGONEN DIRA ASTEBURUAN TXINGUDI RUGBY KLUBEKO SENIORRAK
Errugbia

Zaisa Txingudik bihar jokatuko du Bera Beraren kontra eta Biok Txingudik berriz, igandean Neskak Loratzen taldearen kontra

Txingudi Rugby Klubeko...

BIOK TXINGUDIK GAZTEDI GARAITU ZUEN ETA ZAISA TXINGUDIK BERRIZ LEHEN PORROTA JASO ZUEN ETXEAN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko gazteek ere arrakastaz bukatu zuten asteburua

Txingudi Rugby Klubeko ia talde guztiek lortu dute asteburua arrakastaz...

BIOK TXINGUDIK HASIERA EMANEN DIO EUSKAL LIGAKO BIGARREN FASEARI
Errugbia

Zaisa Txingudik berriz, play-offa jokatzeko eskubidea ematen duen bigarren postua lortzeko lehian segituko du