ZAISA TXINGUDIK PORROTA JASO ZUEN IGORREN
Errugbia

Bigarren zatian bidasotarrek egindako akatsek Arratiko Zekorrak taldearen garaipena ahalbidetu zuten

Zaisa Txingudik Arratiko Zekorrak taldea bisitatu zuen pasa den larunbatean Igorren. Etxekoek indarra erakutsi zuten zelaian eta Txingudikoek, aurkariaren jokoa hurbiletik segitu bazuten ere, bigarren zatian egindako akatsek zaildu egin zieten garaipena. Azkenik, 29-13ko markagailuarekin, Igorren gelditu ziren jardunaldiko puntuak.

Arratiko Zekorrak indarrez hasi zuen larunbateko partidua eta, bederatzigarren minutuan, euren alde jarri zuten markagailua (5-0). Zaisa Txingudik honi erantzuna eman nahi izan zion eta lortu ere. Egindako zigor kolpeak baliatuta, Aitor Asurmendik touch-maul bat egin eta entsegu lortu zuen, emaitza berdinduz (5-5). Hala ere, etxekoek ez zuten amore eman eta bigarren entsegua egin zuten (10-5). Camarero eta Lasaren mutilek berriz, atsedenaldia baino lehen, bertze hiru puntu lortu zituzten eta, 10-8koarekin, errenta murriztea lortu zuten bigarren zatiari ekiteko.

Aldageletatik bueltan, Zaisa Txingudik aurretik jartzeko aukera izan zuen. Adur Manterolak ostikatutako zigor kolpearekin. Hala ere, jaurtiketa ez zen hagen artetik pasatu eta ezin izan zuten emaitza irauli. Orduz geroztik, indarra galtzen joan zen talde bidasotarra eta akatsak egiten hasi zen. Neurketaren presioak eraginda, paseak galtzen hasi zen eta aurkariak momentua aprobetxatu zuen partidua bere alde jartzeko. Igorrekoek hiru entsegu egin zituzten, horietako bi eraldatuz, eta 29-8ko markagailua ipini zuten. Mugakoek ez zituzten besoak jaso eta, azken minutuetan, Aitor Asurmendik touch-maul bat egin eta errenta murriztea lortu zuen, 29-13koa lortuz. Aldea txikitu bazuten ere, arauzko denbora bukatu zen eta emaitza bere hortan gelditu zen, garaipena Igorren geldituta. Edonola ere, Zaisa Txingudik sailkapeneko bigarren postua mantentzen du oraindik.

(Argazkia: Xabi Sanchez)

ESKOLEN ARTEKO NAZIOARTEKO TXAPELKETA JOKATUKO DA PLAIAUNDIN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubak antolatu du “Biok Experimental Shopping Txingudi Badia” topaketaren bigarren edizioa

Txingudi Rugby Klubak bigarrenez...

TXINGUDI RUGBY KLUBEKO SENIORREK EZIN IZAN DUTE GARAIPENIK BATU ASTEBURUAN
Errugbia

Biok Txingudik 29-22 galdu zuen Neskak Loratzen taldearen kontra, eta Zaisa Txingudik ere 17-13ko emaitzarekin galdu zuen Bera Bera Bren...

PLAIAUNDITIK URRUTI EGONEN DIRA ASTEBURUAN TXINGUDI RUGBY KLUBEKO SENIORRAK
Errugbia

Zaisa Txingudik bihar jokatuko du Bera Beraren kontra eta Biok Txingudik berriz, igandean Neskak Loratzen taldearen kontra

Txingudi Rugby Klubeko...

BIOK TXINGUDIK GAZTEDI GARAITU ZUEN ETA ZAISA TXINGUDIK BERRIZ LEHEN PORROTA JASO ZUEN ETXEAN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko gazteek ere arrakastaz bukatu zuten asteburua

Txingudi Rugby Klubeko ia talde guztiek lortu dute asteburua arrakastaz...

BIOK TXINGUDIK HASIERA EMANEN DIO EUSKAL LIGAKO BIGARREN FASEARI
Errugbia

Zaisa Txingudik berriz, play-offa jokatzeko eskubidea ematen duen bigarren postua lortzeko lehian segituko du