2019a HASTEKO BERDINKETA MINGARRIA

Norgehiagoka gogorra jokatu zuten Tudelanok eta Real Unionek larunbatean. Bi taldeak urteko lehen garaipena eskuratzera atera ziren eta aukerak hasieratik sortu zituzten bi taldeek.

Etxeko taldea izan zen lehena markagailuan aurreratzen 12.minutuan. Baina minutuak aurrea joan ziren einean, talde txuribeltzak, larunbatean horiz jantzia zioana, baloiaren jabe egin zen eta Galani egindako penalti bat baliatu zuen partidua berdintzeko. Jorge Galan bera izan zen golegilea.

Bigarren zatian, haizeak futbol zelaia astindu zuen eta jokoa zakartu zuen. Real Union taldea oso ordenatuta aurkeztu zen zelaian eta Juan Dominguezek egindako aldaketek jokoan eragin handia egin zuten.

Horrela, 80.minutuan Orbegozok 1-2ko jartzea lortu zuen, denboraldiko 10. Gola Real Unionen aurrelariarentzat. Talde irundarra jokoan eta markagailuan aurretik zela eta hiru puntuak Bidasoaldera etorriko zirela aurreikusten zenean, Tudelanok binako berdinketa eskuratu zuen.

Berdinketa mingarria beraz larunbatean Real Unionek Tuteran lortutakoa. Hurrengo norgehiagoka Torrelavegan jokatuko du Juan Dominguezen taldeak, bigarren bueltako lehen partidua izango dena. Azken jardunaldi honen ondoren, 22 punturekin sailkapeneko 13.na da Real Union. Ea 2019 honek aurreko urtean baino garaipen gehiago dakartzan.

FRAN JUSTO: “ETXEAN INDARTSUAK GARA ETA PARTIDU ONA EGIN BEHAR DUGU”

Real Unionek bihar, maiatzaren 4an, jasoko du Cultural y Deportiva Leonesa taldea (19:00), 1924ko Koparen garaipenaren mendeurrenean

Real Union ere...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT ATERA ZUEN ORDIZIAREN KONTRAKO PARTIDURIK

Doladok azken minutuan sartutako penaltiari esker berdindu zuen talde txuribeltzak

Real Unión Roca: Rodríguez; Poirier (Dolado, min. 70),...

REAL UNIONEK EZIN IZAN ZITUEN PUNTUAK BATU TAXOAREN

Benitok sartu zuen bigarren zatian talde txuribeltzaren gola, baina ez zen nahikoa izan Svenssonek sartutako biak berdintzeko

Real Unionek 2-1 galdu...

FRAN JUSTO: “OSASUNA BEHARRETAN DAGO, BAITA GU ERE”

Real Unionek Osasuna Promesas bisitatuko du bihar Taxoaren

Real Unionek garaipena eskuratzeko bertze aukera bat izanen du bihar, apirilaren 27an,...