ARTALEKUN MARKAGAILUA IRAULI BEHARKO DA
Eskubaloia

Wisla Plock Bidasoa baino gehiago izan zen eta Velux EHF Champions Leagueko bigarren faseko joaneko neurketan nagusitu ziren (32-25)

32 – Orlen Wisła Płock (17+15). Stevanovic, Daszek (9, 3 pen.), Stenmaln (1), Susnja, Mihic (2), Sulic (6), Mlakar (2); Zdrahala, Matulic, Ruiz (1), Szita (6), Zabic, Igropulo (1 p.), Czaplinski, Mindegia (4).

25 – Bidasoa Irun (11+14). Ledo, Crowley (1), Odriozola (3), Esteban Salinas (5), Renaud-David (2), Rodrigo Salinas (2), Azkue (7); Rangel, Cavero, Serrano, De la Salud (1), Santano, Tesoriere, Da Silva, Bartók (4), Seri.

Bidasoak ezin izan zuen garaipena lortu Plockera egindako bisitan, Orlen Arenan Plock taldeak ez du porrota ezagutzen eta larunbatekoaren ondoren berdin jarraitzen dute. Bidasoak oso ondo hasi zuen neurketa ordea, Kauldi Odriozola eta Adrian Crowleyren golen bitartez lehen abantailak lortu zituzten. Polckek aldiz azkar erantzun zuen, 6-3koa ezarri zuten eta Jacobo Cuetara hutsartea eskatzera behartuta ikusi zen. Esteban Salinasen bi golek eta bost minutu golik jaso gabe aldea gol batera murriztera eraman zuten, baina hainbat minututan neurketa berdinduta egon ostean Plockek neurketako lehen alde handia lortu zuen (14-8). Atsedenaldira sei goleko errenta horrekin heldu zen, 17-11 etxeko taldearen alde.

Bidasoaren jokalariak argi zuten eliminatoria oso luzea izango zela, beraz, bigarren zatiko helburua errenta ahalik eta gehien murriztea izan zen. Errentak zortzi goletara iritsi ziren (26-18, 45.minutuan), baina bost goletara ere hurbildu ziren ( 28-23, 51.minutuan). Amaieran, Plockek 4-2ko partziala erdietsi zuen eta zazpi goletara hurrundu ziren Last 16 fasean sartzeko aukerak. Zazpi goleko markagailua Artalekun irauli beharko dute datorren larunbatean.

BIDASOA IRUN EUSKAL KOPA IRABAZLE BEDERATZIGARRENEZ SEGIDAN
Eskubaloia

Erromoko Eskubaloiaren kontra aritu ziren finalean eta 20-41ko markagailuan gainditu zituzten ermuarrak

Bidasoa Irunek Euskal Kopako finalean...

JACOBO CUETARA: “NEURKETA ZAILA ETA GARRANTZITSUA IZAN DAITEKE SAILKAPENEKO BIGARREN POSTUARI BEGIRA”
Eskubaloia

Euskal Kopa bereganatu ondotik, Bidasoa Irunek Frigorificos del Morrazo jasoko du bihar (apirilaren 26an) Artalekun

Bidasoa Irunek Euskal Kopa...

BIDASOAK LEONEN UTZI ZITUEN PUNTUAK
Eskubaloia

Jacobo Cuetararen mutilek ezin izan zuten Ademar Leon garaitu eta 33-32ko markagailuarekin galdu zuten bertan

Bidasoa Irunek 33-32ko...

JACOBO CUETARA: “LEON BIGARREN ITZULIKO TALDERIK ONENETAKOA DA, ETXEAN BATEZ ERE, ETA ZAILA IZANEN DA GARAIPENA LORTZEA”
Eskubaloia

Bidasoa Irunek Ademar Leon bisitatuko du igande honetan, apirilaren 21ean, 17:00etan

Bidasoa Irunek Ademar Leonen kontrako partidua jokatuko du...

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN
Eskubaloia

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...

BIGARREN POSTUAN EGONKORTZEKO AITZINERA PAUSU BERRI BAT EMAN DU BIDASOAK
Eskubaloia

Blendio Sinfinen kontra 36-24ko emaitzarekin irabazi zuen talde horiak Artalekun

Bidasoa Irunek garaipena eskuratu zuen pasa den larunbatean etxean,...