ASOBAL LIGAKO BIGARREN GARAIPENA

Bidasoak erritmo ezinhobean hasi du denboraldia, atzo Asobal Ligako bigarren garaipena erdietsi zuen Benidormen kantxa zailean 18-22

18 (8+10) – BM. Benidorm: Leo Vial; Cabanas (11, 7p.), Simonet, Méndez, Grau, Pabán (4) y Folqués (1); Roberto Rodríguez (p.s.), Rivero, Oliver, Parker (2), Lignieres, Dorado, Nolasco eta Rueda.

22 (13+9) – Bidasoa Irun: Rangel; Crowley (2), Kauldi (4, 1 p)., Iker Serrano (4), Leo Renaud (3), Rodrigo Salinas (2) y Jon Azkue (3, 1 p.); Xoán Ledo (p.s.), Cavero, Zabala (2), Barthe (1), Matheus da Silva, De la Salud, Tesoriere eta Seri (1).

Bidasoak 18-22 Benidormen kantxa zailean irabazi zuen, ofizioz eta kalitatatezko defentsari esker, etxeko talde erasokor bat baino gehiago izan ziren eta bigarrenez denboraldi honetan, Irunera bi puntu ekarri zituzten. Adrian Crowleyk ireki zuen markagailua, baina ondoren Benidormek 0-3ko partzial bat erdietsi zuten 1-3 jartzeko. 13.minutuan etxeko taldeak errentarik handiena lortu zuen, lau golekoa, baina Jacobo Cuetararen hutsarte baten ondoren, Bidasoak erreakzionatu eta markagailua irauli zuen. Kauldi Odriozolak eta Mikel Zabala lau gol sartu zituzten guztira eta defentsak partiduko mailarik onena erakutsi zuen. Rangelek ere lan bikaina burutu zuen atean eta Jon Azkueren gidaritzapen onaren bitartez, atsedenaldira bost goleko errentarekin iritsi ziren, 8-13 hain zuzen.

Bigarren zatiko hasierak lehen zatiko antza handia izan zuen. Benidormek 3-0eko partzial bat lortu zuten, etxeko talderen defentsa bikain ibili zen eta ez zegoen modurik Roberto Rodriguez atezain gaztearen atea urratzeko. Jacobo Cuetarak hutsarte berri bat eskatu zuen, baina lehen zatian ez bezala erreakzioa ez zen bat batekoa izan. Rodrigo Salinasek 38.minutuan sartu zuen Bidasoaren lehen gola bigarren zatian eta Iker Serranoren beste gol baten bidez, hiru goleko abantaila mantendu zuten. Baina Benidormek beste behin erakutsi zuen zergaitik iritsi zen partidurik galdu gabe neurketa honetara eta Paco Bartheren bi minutuko zigorra baliatuz, berriro ere gol batera hurbildu ziren. 49.minututik aurrera, Xoan Ledo irten zen orduan Bidasoaren atea defendatzera eta lan ezinhobea burutu zuen. Bi geldiketa bikain egin zituen eta Bidasoak eraso horiek gauzatu zituen 17-20ko markagailua ezarriz. Hiru gol horiek lasaitasuna eman zioten Bidasoari eta eskarmentu handiz neurketa ixten joan ziren 18-22 bukatu arte.

Garaipen honen ondoren, Asobal Ligako bigarrena eta bigarrena ere etxetik kanpo, Bidasoaren hurrengo norgehiagoka Velux EHF Txapelketakoa izango da, Cocks finlandiarren aurka larunbatean 16:00tan.

BIDASOA ERREGE KOPAKO FINALERDIETAN

Bidasoa Irunek Caserio Ciudad Real taldeari 43-28 irabazi dio final laurdenetan

Bidasoa Irunek Errege Kopako finalerdietara sailkatzea lortu du,...

JACOBO CUETARA: “ILUSIOZ ETA PRESIORIK GABE GAUDE”

Bidasoa Irunek Errege Kopako Azken Fasea jokatuko du asteburuan, denboraldiari bukaera emateko

Bidasoa Irunek Errege Kopako Azken Fasea jokatuko du...

BIDASOAK GALDU EGIN ZUEN ASOBAL LIGAKO AZKEN JARDUNALDIAN

Cuencak 29-26ko markagailuarekin irabaztea irabazi zion talde horiari, Plenitude ASOBAL Ligan segitzeko helburua lortuz

Bidasoa Irunek galdu egin...

ZAISA BIDASOA IRUN ESPAINIAKO SEKTORE FASEAN

Kadete mailako gizonezkoak Kantabrian egonen dira asteburuan B multzoan Sektore Fasea jokatzen

Zaisa Bidasoa Irun, Bidasoako kadete mailako gizonezkoak,...

JACOBO CUETARA: “TXAPELDUNORDE IZATEAREN ARDURA IZANEN DUGU AZKEN PARTIDUAN”

Bidasoa Irunek Plenitude ASOBAL Ligako azken jardunaldia jokatuko du, Cuencaren kontra eta matematikoki txapeldunordetza lortuta

Plenitude ASOBAL...

BIDASOA IRUN ASOBAL LIGAKO TXAPELDUNORDE

Puerto Saguntoren kontra irabazita, talde irundarrak matematikoki lortu du bigarren postuan sailkatzea, baita Europako txapelketarako sarbidea...