Azken txanpan ihes egin dio berdinketak Mariñori

MULIER: Marina, Blanco (Ines), Naiara Sanchez, Elena D, Irene, Naiara Saralegui (Helen), Lidia, Txuki, Maider (Lorena), Judith (Tami), Miriam.

MARIñO: Laura, Udane, Maddalen, Carla, Nekane, Erkuden, Maddi (Irati), Sara, Ey (Kadal), Uxue, Marina (Iztzel).

GOLAK: 0-1: Nekane(30'). 1-1: Miriam (56'). 2-1: Maider(65'). 2-2 Ey (80'). 3-2: Lorena (87').

Esku hutsik itzuli zen igandean Mariño Taxoaretik. Mingarria izan zen porrota, 87.minutuan sartu zuelako Osasunaren emakumeen talde nagusiak hirugarren gola. Lehen zati ona egin zuten urdinek, kontrolpean izan zituzten gorritxoak. Gainera, Nekanek abantaila eman zion Irungo taldeari, 30.minutuan, falta jaurtiketa batekin.

Bigarren zatian beste itxura bat eman zuen etxeko taldeak, aldaketei esker, batez ere. Markagailuari buelta eman zion talde nafarrak (2-1). 80.minutuan, berriz, Eyovor Kakstein Feroe irletako jokalariak berdinketa jarri zuen berriro markagailuan. Beste norabide aldaketa bat izango zuen neurketak oraindik. 87.ean, garaipenaren gola sartu zuen Mulierrek.

Asteburuan atsedena izango du Emakumeen Bigarren Mailak. Abenduaren 6an, Logroño liderra hartuko du Mariñok Landetxan. Neurketa guztiak irabazi ditu, orain arte, Errioxako taldeak. Mariño zortzigarren postuan dago, 11 punturekin.

REAL UNION ROCAK GARAIPEN BATEKIN BUKATU DU DENBORALDIA

Hernaniren kontra 3-1 irabazi zuen Carlos Garciaren taldeak, azken hiru puntuak poltsikoratuz

Real Unión Roca: Rodríguez; Cabo, Pinillos,...

REAL UNIONEK LEHEN RFEF MAILAKO TALDEA IZATEN SEGITUKO DU

Deportivoren kontra 3-1 galdu bazuen ere, bertze taldeen emaitzek ahalbidetu dute talde txuribeltzak maila mantentzea

Real Unionek denboraldiko...

FRAN JUSTO: “AZKEN SAIAKERA BAT GELDITZEN ZAIGU ETA DENA EMAN BEHAR DUGU”

Real Unionek Deportivo de la Coruña liderraren kontrako partiduarekin bukatuko du denboraldia

Lehen RFEF mailako taldeek ere asteburu honetan...

REAL UNION ROCAK SAN MIGUELEN UTZI ZITUEN PUNTUAK

Unai Gordok bere atean sartutako gol baten ondorioz, Mutrikuk eraman zuen garaipena

Mutriku FT: Arambarri; Etxebarria, Blanco...

REAL UNIONEK GARAIPENA ESKURATU ZUEN ETXEKO AZKEN JARDUNALDIAN

Talde txuribeltzak Fuenlabrada garaitu zuen (2-1) luzapenean Bazek sartutako gol bati esker

Real Unionek denboraldiko azken aurreko jardunaldia...