BAT-EKO ALEBIN ETA INFANTILEK ZAZPI DOMINA ESKURATU ZITUZTEN GIPUZKOAKO TXAPELKETAN

Donostian jokatu zen Gipuzkoako Bigarren Eskolarteko Txapelketa eta BAT-eko atletek zazpi domina eskuratu zituzten guztira

Gipuzkoako Bigarren Eskolarteko Txapelketa jokatu zuten Bidasoa Atletiko Taldeko alebin eta infantilek pasa den asteburuan Donostian. Guztira, zazpi domina eskuratu zituzten klub irundarreko atletek, lau alebin mailan eta hiru infantil mailan.

Alebin mailako emaitzarik azpimarragarriena Danel Laportek lortutakoak izan ziren. Izan ere, urrezko bi domina lortu zituen atleta gazteak, bata jauzi hirukoitzean (8,38 m), eta hirugarrena 60 metroko lasterketan (7,59 segundu). Honez gain, Inge Garayaldek zilarrezko domina eskuratu zuen 1000 metroko lasterketan (3:32,33) eta Amane Arruabarrena ere bigarren postuan sailkatu zen 60 metroko lasterketan (8,76 segundu).

Infantil mailan ere, BAT-eko atletek hiru domina irabazi zituzten, hiruak zilarrezkoak. Iker Anautek luzera-jauzian 5,61 metro egin zituen, Eñaut Arburuak 220 metroko hesi-lasterketan 30,97ko denbora lortu zuen, eta Urko Ibargurenek 2:57,02 minutu behar izan zituen 1000 metroko lasterketa osatzeko.

BATEK BIGARREN ETA LAUGARREN POSTUAK ESKURATU DITU EUSKADIKO KLUB ARTEKO TXAPELKETAN

Gizonezkoek urrezko sei domina eta emakumeek bertze bi eskuratu zituzten, bertze hainbat dominekin batera

Euskadiko Klub arteko txapelketa ospatu...

IRUNE MUGURUZAK GIPUZKOAKO ERREKOR ABSOLUTUA ESKURATU DU

Espainiako Unibertsitate mailako 400 metroko hesi-lasterketan lortu zuen garaipena

Espainiako Atletismoko Unibertsitate mailako Txapelketa ospatu...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...