BAT-EKO KORRIKALARIEK BI TITULU ETA HIRUGARREN POSTU BAT ESKURATU DUTE EUSKADIKO KROS TXAPELKETAN

18 urtez azpiko neskak eta 16 urtez azpiko mutilak Euskadiko txapeldunak izan dira kroseko kluben kategorian

Bidasoa Atletiko Taldeko gazteak denboraldi izugarria egiten ari dira krosean. Hain zuzen ere, 18 urtez azpiko neskak eta 16 urtez azpiko mutilak Euskadiko txapeldunak bilakatu dira krosean kluben kategorian. Honez gain, 18 urtez azpiko mutilek hirugarren postua eskuratu dute.

BATeko 18 urtez azpiko nesken taldeak Euskadiko Kros Txapelketa irabazi dute klub moduan. Izan ere, Maria Bauzak zazpigarren postua eskuratu zuen pasa den asteburuko lasterketan (25:09), Irati Errok bederatzigarrena (25:18), Lorea Cabezonek hamalaugarrena (26:11) eta Elene Casadok hamazazpigarrena (26:48).

16 urtez azpiko mutilak ere Euskadiko txapeldunak bilakatu dira kategoria berean. Hemen, Hugo Vazquezek (13:55) eta Julen Mendozak (13:59) bigarren eta hirugarren postuak eskuratu zituzten, hurrenez hurren. Gainera, Lukas Cabezon zortzigarren postuan sailkatu zen (14:22) eta Alai Cabello hamalaugarren (14:50).

Honez gain, 18 urtez azpiko mutilak hirugarren postua eskuratu zuten Euskadiko Txapelketan. Iker Ibarguren bigarren sailkatu zen (19:28), Adur Ugartemendia bostgarren (19:56), Xabier Elortegi 22. (22:34) eta Unax Aramburu 24. (22:45).

Azkenik, azpimarratzekoa izan zen Unax Goenagaren emaitza, hamargarren egin baitzuen 20 urtez azpiko krosean, 28:01eko denbora eginez. Gizonezkoen kros motzean ere, Aritz Leonet bigarren izan zen (6:34) eta Xabier Sesma seigarren (7:18).

ARANTXA AUSAN EUROPAKO TXAPELDUN W50-KO 60 METROKO HESI LASTERKETAN

Abel Castañaresek zilarrezko domina eskuratu zuen M65 kategoriako 8 kilometroko krosean

Europako Master Txapelketa ospatu zen pasa den astean,...

ALEJANDRO ESTEBAN ETA UNAX ERASO LAUGARREN ETA HAMARGARREN ESPAINIAKO JAURTIKETA LUZEKO TXAPELKETAN

Estebanek xabalina-jaurtiketan lortu zuen laugarren postua eta Erasok hamargarren mailu-jaurtiketan

Espainiako Neguko Jaurtiketa Luzeko Txapelketa...

AIMAR OTXOTEKOK IRABAZI DU LESAKAKO V MENDI LASTERKETA

Lesakarrak 2019ko lehen edizioko errekorra hautsi zuen, ordubete eta hamar minutuan osatuz 14 kilometroko ibilbidea

Aimar Otxoteko Larrarte...

CARLA MARTINEZEK ETA LAIA OLASCOAGAK URREZKO ETA BRONTZEZKO DOMINAK ESKURATU DITUZTE ESPAINIAKO 20 URTEZ AZPIKO TXAPELKETAN

Horiez gain, BATeko bertze zazpi atletek hartu dute parte Espainiako Txapelketan

Bidasoa Atletiko Taldeak parte hartze handia izan du...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO MASTERRAK URREZKO LAU DOMINA ESKURATU DITUZTE ESPAINIAKO TXAPELKETAN

Hauez gain, 16 urtez azpiko hiru atleta aritu dira txapelketa berean lehian estreinakoz

Donostian ospatu zen Espainiako Pista Estaliko Master...