BAT-EKO MUTILAK GIPUZKOAKO TXAPELDUNORDE ESKOLARTEKOAN

Horrez gain, mutilen B taldea bostgarren sailkatu zen eta neskenak laugarren, bederatzigarren eta hamaseigarren, hurrenez hurren

Bidasoa Atletiko Taldeko eskolako atletek Ordizian jokatu zuten pasa den asteburuan Gipuzkoako Eskolarteko Txapelketa. Lan ona egin zuen harrobiak, batez ere, mutilen A taldeak, Gipuzkoako txapeldunorde bilakatu baitzen. Honez gain, mutilen B taldean bostgarren postua eskuratu zuen. Neskek ere hiru talde osatu zituzten eta hauek ere laugarren, bederatzigarren eta hamaseigarren postuak lortu zituzten, hurrenez hurren.

Mutilen A taldeak erregulartasun handia erakutsi zuen Ordiziako pistan eta lan ona egin zuen, bai taldeka baita bakarka ere. Honekin Gipuzkoako txapeldunorde bilakatu ziren BATekoak, Tolosaren gibeletik eta Real Sociedaden aitzinetik. Hauek izan ziren emaitzak:

altueran, Beñat Lekuonak 1,53 metro; luzeran, Iker Anautek 5,25 metro; 80 metro hesi-lasterketan, Jon Andianok 13,27 segundu; 80 metrotan, Alain Ugartek 10,85 segundu; pisuan, Iker Anautek 7,88 metro; 1000 metrodan, Urko Ibarguenek 2:59,45 minutu; 500 metrotan, Eñaut Arburuak 1:16,00 minutu; eta errelebotan 4x80. 40,69 segundu.

Mutilen B taldea ere bostgarren sailkatu zen eta hauek izan ziren euren emaitzak: altueran, Jon Casadok 1,58 metro; luzeran, Haitz Urtxegik 3,76 metro; 80 metroko hesi-lasterketan, Unax Arbelaitzek 14,97 segundu; 80 metrodan, Ohan Usanek 10,65 segundu; pisuan, Anartz Alonsok 7,07 metro; 1000 metrodan, Telmo Elortegik 3:13,18 minutu; 500 metrotan, Gorka Garciak 1:22,96 minutu; eta errelebotan, 4x80m 44,51 segundu.

BATeko neskek ere emaitza onak lortu zituzten aurkeztu ziren hiru taldetan. A taldeak sailkapen orokorreko laugarren postua eskuratu zuten, B taldeak bederatzigarrena eta C taldeak hamaseigarrena. Hauek izan ziren hiru taldeen emaitzak.

Bidasoa Atletiko Taldea Neskak A

- Altuera: Chiara Alonso 1,41 metro.

- Luzera: Laia Vasquez 4,37 metro.

- 80m hesi-lasterketa: Izaro Tapia 14,49 segundu.

- Luzera: Noa García 4,23 metro.

- 80m hesi-lasterketa: Nagore Navarro 13,90 segundu.

- Luzera: Izaro Romero 3,73 metro.

- 80m hesi-lasterketa: Eider Martinez 15,17 segundu.

- 80 metro: Nora Arroyo 11,99 segundu.

- Pisua: Nora Andujar 7,18 metro.

- 1000m: Eider Aramburu 3:56,86 minutu.

- 500m: Ione Aguirre 1:36,66 minutu.

- Erreleboa: 4x80m 44,84 segundu.

BATEK BIGARREN ETA LAUGARREN POSTUAK ESKURATU DITU EUSKADIKO KLUB ARTEKO TXAPELKETAN

Gizonezkoek urrezko sei domina eta emakumeek bertze bi eskuratu zituzten, bertze hainbat dominekin batera

Euskadiko Klub arteko txapelketa ospatu...

IRUNE MUGURUZAK GIPUZKOAKO ERREKOR ABSOLUTUA ESKURATU DU

Espainiako Unibertsitate mailako 400 metroko hesi-lasterketan lortu zuen garaipena

Espainiako Atletismoko Unibertsitate mailako Txapelketa ospatu...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...