BERDINKETAREKIN BUKATU ZUEN REAL UNIONEK URTEKO LEHEN JARDUNALDIA

Irabazteko puntuan egon bazen ere, Real Unionek bana berdindu zuen CD Castellon taldearen kontra

Real Unionek bana berdindu zuen atzo CD Castellon taldearen kontra. Ivan Perezen gol bati esker, aurretik jarri zen markagailuan talde txuribeltza, baina aurkariak berdintzea lortu zuen eta beraz, puntuak bi taldeen artean banatu behar izan zituzten.

Partiduaren lehen 45 minutuetan CD Castellonek izan zituen baloiaren jabetza, baita golak eskuratzeko abaguneak ere. Aurkariaren lehen aukera hamaseigarren minutuan iritsi zen, Oscar Gilen aldetik, baina Irazustak ongi gelditu zuen baloia. Hamar minutu beranduago, bigarren abagunea izan zuen Castellonek, korner baten bitartez, eta orduan ere Real Uniongo kapitainak geldiketa on bat egin zuen. Etxekoek honi erantzun eta bi aukera izan zituzten, Riveroren eskutik lehena eta bigarrena, Oyarzunen aldetik. Hala ere, ez zuten atean asmatu eta beraz, hutsean iritsi ziren bi taldeak atsedenaldira.

Bigarren zatian berriz, talde txuribeltzak indarrez ekin zion neurketari eta markagailuan aurreratzeko lehen aukerak sortu zituen. Seguinek izan zuen gola sartzeko abagunea, baina kornerrera bidali zuen Alfonsok. Hala ere, saiatzen segitu zuten David Movillaren mutilek eta 68. minutuan iritsi zen jardunaldiko lehen gola. Ivan Perezek korner bat errematatzea lortu zuen eta markagailua Real Unionen alde jarri zuen. Bost minutu beranduago gainera, Nacho Sanchezek bigarrena eskuratzeko aukera izan zuen, baina atezainak baloia gelditu ahal izan zuen.

Jardunaldia talde txuribeltzaren garaipen batekin bukatu behar zela uste zutenean, Castellon-eko Koneren jokaldia aprobetxatu eta Dani Romerak berdinketa ekarri zuen markagailura, neurketa bukatzeko zortzi minutu gelditzen zirenean. Horrela, hiru puntu eskuratu beharrean, bakarra lortu zuen Real Unionek sailkapenean.

(Argazkia: Photos Lasa)

REAL UNIONEK PORROTA JASO ZUEN LAS LLANAS ZELAIAN

Sestaok sartutako bi penaltiekin, 3-1eko emaitzarekin galdu zuen Real Unionek

Real Unionek porrota jaso zuen pasa den larunbatean Las Llanas...

FRAN JUSTO: “GURE ONENA EMAN BEHAR DUGU, MODU PERFEKTUAN ARITZEKO ETA HIRU PUNTUAK ESKURATZEKO”

Real Unionek bihar bisitatuko du Sestao River (20:00), zalerik gabe jokatuko den neurketa ospatzeko

Real Unionek, pasa den asteburuko garaipena...

REAL UNIONEK CORNELLA GARAITU ZUEN GALEN

Alex Cerdák sartutako golari esker, hiru puntuak etxean gelditu ziren

Urtarriletik garaipenik batu gabe egon ondotik, Real Unionek Cornella garaitu...