BETI GAZTEK ETA REAL UNION ROCAK PUNTUAK BANATU ZITUZTEN MASTEGIN

Ortizek aitzindu zuen talde irundarra, baina minutu bat beranduago etxeko Ordokik berdindu zuen partidua

Beti Gazte KJKE: Tellechea; Sagarzazu (Ubiria, 52. min.), Altuna, Arotzena, Maia; Ramos (Agurirreche, 88. min.), Ordoki (Arbelaitz, 66. min.), Larralde, Lekuona, Zabala; Taberna (Arburua, 75. min.).

Real Unión Roca: Oihan Fernández; Arteaga (Arrikarte, 74. min.), Gordo, Sarr, Cabo; Sánchez (Tellechea, 77. min.), Corvo, Del Puerto (Letamendia, 64. min.), Dolado (Mikel Rodríguez, 64. min.); Palenzuela, Ortiz (Burón, 77. min.).

Emaitza (1-1): 0-1, Ortiz (14. min.); 1-1, Ordoki (15. min.).

Epailea: Marcos Fernández Sánchez. Txartel horia atera die Sagarzazuri (44. min.) Beti Gazte KJKE taldean eta Arteagari (43. min), Sánchezi (63. min), Fernándezi (87. min.) eta Gordori (89. min.) Real Unión Roca taldean.

Bestelakorik: Gizonezkoen Ohorezko Erregional Mailako 1. Multzoko ligako 12. jardunaldia. Mastegi. 300 ikusle inguru.

Beti Gaztek eta Real Union Rocak elkarren kontrako partidua jokatu zuten pasa den asteburuan Mastegin, Lesakan. Lehen ordu laurdenean sartu zituzten bi taldeek golak, bisitariak lehena eta etxekoak bigarrena, eta neurketa berdindua bukatu zen horrela.

Ortizek aitzindu zuen Real Union Roca lehen zatiko 14. minutuan. Hala ere, Beti Gaztek honi erantzun azkarra eman zion eta, hurrengo jokaldian (15. minutuan), Ordokik berdindu zuen partidua. Ez bataz ez bertzeak ezin izan zuen neurketa bereganatu eta banako berdinketarekin bukatu zen jardunaldia, puntuak banatuz.

Talde irundarra taularen erdian kokatu da, 14 punturekin, eta lesakarrak berriz, 11 punturekin sailkapeneko hamalaugarren postuan daude. Heldu den asteburuan, Real Union Rocak Ordizia bisitatuko du eta Beti Gaztek berriz, Tolosa.

(Javier Escagües Beti Gazteko entrenatzailea)

REAL UNION ROCARI IHES EGIN ZION GARAIPENAK

Talde txuribeltzak bere alde zuen markagailua, baina Beasain Bk neurketa berdintzea lortu zuen azken minutuetan

Real Unión Roca:...

REAL UNIONEK PORROTA JASO ZUEN PONFERRADINAREN KONTRA

Talde txuribeltzak 2-1 galdu zuen Ponferradan eta orain, azken bi jardunaldiak gelditzen zaizkio maila mantentzeko helburua lortzeko

Real Unionek...

FRAN JUSTO: “ONGI ENTRENATU BEHAR DUGU, LASAI EGON ETA IGANDEAN LEHIATZERA ATERA”

Hiru jardunaldi bertzerik ez zaizkio gelditzen Real Unioni eta horietako lehena, igande honetan (maiatzaren 12an) ospatuko dute Ponferradinaren...