BIDASOA ATLETIKO TALDEKO GIZONEZKOAK 20 URTEZ AZPIKO ESPAINIAKO KLUBEN TXAPELKETAREN FINALEAN ARIKO DIRA

Emakumeak berriz, B finalean lehiatuko dira, eta 16 urtez azpiko taldeak ez bidaiatzea erabaki du, bidaiak duen kostuarengatik

Bidasoa Atletiko Taldeko 20 urtez azpiko taldeak garaipen garrantzitsu bat eskuratu du. Izan ere, Espainiako Kluben arteko Txapelketaren finalean egotea lortu du gizonezkoen taldeak. Emakumeak berriz, B finalean izanen dira lehian.

Heldu den urriaren 28an, Espainiako Kluben arteko Txapelketaren finala jokatuko da eta bertan izanen dira BATeko 20 urtez azpiko atletak. Zortzigarren postua eskuratu ondotik (13.925 puntu), klub onenen artean kokatu da irundarra eta horrela, A finalean lehiatzea lortu dute. Emakumeek berriz, 12.397 punturekin, hemezortzigarren postuan sailkatu dira eta beraz, B finala jokatuko dute. Horrela, klubak ordezkaritza izanen du Espainiako Kluben arteko Txapelketan, bai gizonezkoen kategorian, baita emakumeenean ere.

16 urtez azpikoek ez dute bidaiatuko

16 urtez azpiko taldeak bederatzigarren postua lortu zuen, eta B finala lehiatzeko txartela eskuratu zuen. Hala ere, bidaiaren kostu altua kontuan hartuta, klubak bertan ez parte hartzea erabaki du.

BATEK BIGARREN ETA LAUGARREN POSTUAK ESKURATU DITU EUSKADIKO KLUB ARTEKO TXAPELKETAN

Gizonezkoek urrezko sei domina eta emakumeek bertze bi eskuratu zituzten, bertze hainbat dominekin batera

Euskadiko Klub arteko txapelketa ospatu...

IRUNE MUGURUZAK GIPUZKOAKO ERREKOR ABSOLUTUA ESKURATU DU

Espainiako Unibertsitate mailako 400 metroko hesi-lasterketan lortu zuen garaipena

Espainiako Atletismoko Unibertsitate mailako Txapelketa ospatu...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...