BIDASOA IRUNEK HOGEI GOLEKO ALDEA ATERA DIO BLENDIO SINFINI

Talde irundarrak erakustaldia eman du Artalekun eta 35-15eko markagailuarekin garaitu du Blendio Sinfin

Bidasoa Irunek garaipena eskuratu du gaur arratsaldean Artalekun. Errege Kopan jasotako porrotaren zapore garratza kendu eta indartsu ekin dio berriz ere Plenitude ASOBAL Ligari. Talde irundarrak, denboraldiko hamargarren jardunaldian, hogei goleko aldearekin irabazi du Blendio Sinfin-en kontra, sailkapeneko goiko postuetan jarraitzeko baliagarria izanen den emaitza.

Lehen minutuetan parekatuak egon dira bi taldeak, eta kantabriarrek ere aurretik egoteko aukera izan dute lehen bost minutuetan (2-3). Hala ere, Iñaki Caverok markagailua euren alde jarri du penaltiz sartutako gol batekin, eta hortik aitzinera, etxeko taldeak gidatu du neurketa. Hurrengo 14 minutuetan ez du golik jaso Bidasoak eta 11-0eko partzial bat egin ondotik, 13-3ko markagailua ezarri du. Aurkaria tartea txikitzen saiatu da, baina atsedenaldirako etxekoek 20-8koa eskuratu dute.

Bigarren zatia bide beretik joan da. Jokalari guztiek hartu dute parte gaurko partiduan eta denek lagundu dute abantaila geroz eta zabalagoa egiten. Sinfin, etsi-etsita, ezin izan du ezer egin markagailuan hurbiltzeko eta azkenean, hogei goleko aldearekin irabazi du Bidasoak (35-15), taldeak bere historian lortu duen garaipenik zabalena berdinduz (96/97ko denboraldian 40-20 irabazi zion Teucrori).

Honen ondotik, indarberrituta eta Malagako porrota atzean utzita, Jacobo Cuetararen mutilek datorren asteazkenean jokatuko dute datorren jardunaldia. Oraingoan Leonen izanen da Bidasoa, gaueko 21:00etan Abanca Ademar taldean kontra aritzeko.

(Argazkia: Arrate Morales)

BIDASOA ERREGE KOPAKO FINALERDIETAN

Bidasoa Irunek Caserio Ciudad Real taldeari 43-28 irabazi dio final laurdenetan

Bidasoa Irunek Errege Kopako finalerdietara sailkatzea lortu du,...

JACOBO CUETARA: “ILUSIOZ ETA PRESIORIK GABE GAUDE”

Bidasoa Irunek Errege Kopako Azken Fasea jokatuko du asteburuan, denboraldiari bukaera emateko

Bidasoa Irunek Errege Kopako Azken Fasea jokatuko du...

BIDASOAK GALDU EGIN ZUEN ASOBAL LIGAKO AZKEN JARDUNALDIAN

Cuencak 29-26ko markagailuarekin irabaztea irabazi zion talde horiari, Plenitude ASOBAL Ligan segitzeko helburua lortuz

Bidasoa Irunek galdu egin...

ZAISA BIDASOA IRUN ESPAINIAKO SEKTORE FASEAN

Kadete mailako gizonezkoak Kantabrian egonen dira asteburuan B multzoan Sektore Fasea jokatzen

Zaisa Bidasoa Irun, Bidasoako kadete mailako gizonezkoak,...

JACOBO CUETARA: “TXAPELDUNORDE IZATEAREN ARDURA IZANEN DUGU AZKEN PARTIDUAN”

Bidasoa Irunek Plenitude ASOBAL Ligako azken jardunaldia jokatuko du, Cuencaren kontra eta matematikoki txapeldunordetza lortuta

Plenitude ASOBAL...

BIDASOA IRUN ASOBAL LIGAKO TXAPELDUNORDE

Puerto Saguntoren kontra irabazita, talde irundarrak matematikoki lortu du bigarren postuan sailkatzea, baita Europako txapelketarako sarbidea...