BIDASOA TOLOSAKO TXAPELKETAN GARAILE

Ortziralean eta larunbatean ospatu zuten Tolosako Txapelketa eta Bidasoak jokatutako bi partidak irabazi zituen

Bidasoa Tolosako Txapelketan garaile suertatu da asteburuan. Pasa den ortziralean, finalerdia irabazi zuen, 32-22ko markagailuarekin Guadalajara garaituta. Larunbatean berriz, Billeren kontra jokatu zuen finala, eta horien aitzinean ere 29-32ko emaitza lortu zuen. Horrela, Plenitude ASOBAL Ligako bigarren itzulia hasi aurretik, Jacobo Cuetararen mutilek maila erakutsi dute prestaketarako erabili duten txapelketan.

Guadalajara, Logroño La Rioja, Billere eta Bidasoa aritu ziren Tolosa Klubeko mendeurrena ospatzeko antolatu zen txapelketan. Ortziralean jokatu ziren lehen partidak eta bertan, Jacobo Cuetararen mutilek Guadalajara izan zuten aurkari. Neurketa guztian zehar, talde irundarra izan zen nagusi eta azkenik, hamar goleko aldearekin irabaztea lortu zuen Bidasoak, 32-22ko markagailuarekin.

Horrela, larunbatean, bidasotarrek Billeren kontra jokatu zuten txapelketako finala. Partidu hau zailagoa izan zen Jacobo Cuetararen taldearentzat. Lehen zatian aurkariak jarri ziren aurretik eta atsedenaldira 17-13ko markagailuarekin iritsi ziren. Bigarren zatian berriz, erritmoa hartzen hasi zen Bidasoa eta 40. minutuan aurretik jarri zen lehen aldiz, 20-21ekoarekin. Hortik aitzinera, partiduaren gidaritza talde irundarrak eraman zuen eta azkenik, garaipena eskuratu zuen 29-32ko emaitzarekin.

Tolosako txapelketan garaipena eskuratzeaz gain, Jon Azkuek txapelketako jokalari onenaren saria irabazi zuen, eta Joshua Omojolak eta Xabier Landak ere garaikurrak jaso zituzten. Emaitza hauekin Bidasoa prest dago Plenitude ASOBAL Ligako bigarren itzuliari hasiera emateko. Hain zuzen ere, ortzirale honetan (otsailak 3) jokatuko du lehen neurketa, Artalekun, Benidormen kontra.

BIDASOA ERREGE KOPAKO FINALERDIETAN

Bidasoa Irunek Caserio Ciudad Real taldeari 43-28 irabazi dio final laurdenetan

Bidasoa Irunek Errege Kopako finalerdietara sailkatzea lortu du,...

JACOBO CUETARA: “ILUSIOZ ETA PRESIORIK GABE GAUDE”

Bidasoa Irunek Errege Kopako Azken Fasea jokatuko du asteburuan, denboraldiari bukaera emateko

Bidasoa Irunek Errege Kopako Azken Fasea jokatuko du...

BIDASOAK GALDU EGIN ZUEN ASOBAL LIGAKO AZKEN JARDUNALDIAN

Cuencak 29-26ko markagailuarekin irabaztea irabazi zion talde horiari, Plenitude ASOBAL Ligan segitzeko helburua lortuz

Bidasoa Irunek galdu egin...

ZAISA BIDASOA IRUN ESPAINIAKO SEKTORE FASEAN

Kadete mailako gizonezkoak Kantabrian egonen dira asteburuan B multzoan Sektore Fasea jokatzen

Zaisa Bidasoa Irun, Bidasoako kadete mailako gizonezkoak,...

JACOBO CUETARA: “TXAPELDUNORDE IZATEAREN ARDURA IZANEN DUGU AZKEN PARTIDUAN”

Bidasoa Irunek Plenitude ASOBAL Ligako azken jardunaldia jokatuko du, Cuencaren kontra eta matematikoki txapeldunordetza lortuta

Plenitude ASOBAL...

BIDASOA IRUN ASOBAL LIGAKO TXAPELDUNORDE

Puerto Saguntoren kontra irabazita, talde irundarrak matematikoki lortu du bigarren postuan sailkatzea, baita Europako txapelketarako sarbidea...