BIDASOAK ATSEDENALDIA PARTIDURIK GALDU GABE HASI DU

Neurketa borrokatu baten ondotik, Bidasoak Anaitasuna garaitu zuen 20-24ko markagailuarekin

Bidasoak bertze garaipen bat eskuratu zuen asteburuan Helvetia Anaitasunaren kontra. 20-24ko markagailua erdietsi zuen, ordubete borrokatu bat jokatu ondotik. Kosta egin bazitzaien ere, Jacobo Cuetararen taldeak bertze bi puntu poltsikoratu zituen eta atsedenaldira neurketaren galdu gabe ailegatu da, jokatutako 16 puntuetatik 15 lortuta.

Lehen zatian ezin hobe hasi zuen partidua Bidasoak. Hala ere, Anaitasuna poliki-poliki berdintzen joan zen markagailua eta aitzinetik jartzea ere lortu zuen atsedenaldia hasterakoan. Talde irundarrak zenbait akats egin zituen eta etxekoek hori aprobetxatuta, 12-10eko emaitza lortu zuen lehen ordu erdia bukatzerakoan.

Bigarren zatian berriz, bisitariei markagailua iraultzea egokitu zitzaien eta lortu ere egin zuten. Azken ordu erdia hasi eta beregala 13-14koa ezarri zuten irundarrek eta orduz geroztik, errenta handitzen joan ziren. Sei puntuko aldea lortu zuten (17-23), baina iruindarrek Laura moztu zuten tartea. Azkenean, 20-24ko emaitza erdietsi zuten neurketa bukatzean.

Horrela, bi puntu gehiago lortu zituen sailkapenera eta atsedenaldia ailegatuta, orain arte jokatutako 16 puntuetatik 15 batu ditu Bidasoak. Plenitude ASOBAL Ligak etenaldia eginen du orain, baina Jacobo Cuetararen taldeak lehian segituko du. Izan ere, asteazken honetan, azaroaren lehenean, Eibar Eskubaloiaren kontra jokatuko du Euskal Koparen finalerdia Eibarren bertan.

(Argazkia: Oscar Aznar)

BIDASOAK BOST PUNTURA IREKI DU HIRUGARREN SAILKATUAREKIKO TARTEA

34-23ko markagailua erdietsi zuen talde irundarrak Frigorificos del Morrazoren kontra atzo Artalekun

Bidasoa Irunek bertze bi puntu garrantzitsu...

BIDASOA IRUN EUSKAL KOPA IRABAZLE BEDERATZIGARRENEZ SEGIDAN

Erromoko Eskubaloiaren kontra aritu ziren finalean eta 20-41ko markagailuan gainditu zituzten ermuarrak

Bidasoa Irunek Euskal Kopako finalean...

JACOBO CUETARA: “NEURKETA ZAILA ETA GARRANTZITSUA IZAN DAITEKE SAILKAPENEKO BIGARREN POSTUARI BEGIRA”

Euskal Kopa bereganatu ondotik, Bidasoa Irunek Frigorificos del Morrazo jasoko du bihar (apirilaren 26an) Artalekun

Bidasoa Irunek Euskal Kopa...

BIDASOAK LEONEN UTZI ZITUEN PUNTUAK

Jacobo Cuetararen mutilek ezin izan zuten Ademar Leon garaitu eta 33-32ko markagailuarekin galdu zuten bertan

Bidasoa Irunek 33-32ko...

JACOBO CUETARA: “LEON BIGARREN ITZULIKO TALDERIK ONENETAKOA DA, ETXEAN BATEZ ERE, ETA ZAILA IZANEN DA GARAIPENA LORTZEA”

Bidasoa Irunek Ademar Leon bisitatuko du igande honetan, apirilaren 21ean, 17:00etan

Bidasoa Irunek Ademar Leonen kontrako partidua jokatuko du...

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...