BIDASOAK ATSEDENALDIA PARTIDURIK GALDU GABE HASI DU

Neurketa borrokatu baten ondotik, Bidasoak Anaitasuna garaitu zuen 20-24ko markagailuarekin

Bidasoak bertze garaipen bat eskuratu zuen asteburuan Helvetia Anaitasunaren kontra. 20-24ko markagailua erdietsi zuen, ordubete borrokatu bat jokatu ondotik. Kosta egin bazitzaien ere, Jacobo Cuetararen taldeak bertze bi puntu poltsikoratu zituen eta atsedenaldira neurketaren galdu gabe ailegatu da, jokatutako 16 puntuetatik 15 lortuta.

Lehen zatian ezin hobe hasi zuen partidua Bidasoak. Hala ere, Anaitasuna poliki-poliki berdintzen joan zen markagailua eta aitzinetik jartzea ere lortu zuen atsedenaldia hasterakoan. Talde irundarrak zenbait akats egin zituen eta etxekoek hori aprobetxatuta, 12-10eko emaitza lortu zuen lehen ordu erdia bukatzerakoan.

Bigarren zatian berriz, bisitariei markagailua iraultzea egokitu zitzaien eta lortu ere egin zuten. Azken ordu erdia hasi eta beregala 13-14koa ezarri zuten irundarrek eta orduz geroztik, errenta handitzen joan ziren. Sei puntuko aldea lortu zuten (17-23), baina iruindarrek Laura moztu zuten tartea. Azkenean, 20-24ko emaitza erdietsi zuten neurketa bukatzean.

Horrela, bi puntu gehiago lortu zituen sailkapenera eta atsedenaldia ailegatuta, orain arte jokatutako 16 puntuetatik 15 batu ditu Bidasoak. Plenitude ASOBAL Ligak etenaldia eginen du orain, baina Jacobo Cuetararen taldeak lehian segituko du. Izan ere, asteazken honetan, azaroaren lehenean, Eibar Eskubaloiaren kontra jokatuko du Euskal Koparen finalerdia Eibarren bertan.

(Argazkia: Oscar Aznar)

BIDASOA ERREGE KOPAKO FINALERDIETAN

Bidasoa Irunek Caserio Ciudad Real taldeari 43-28 irabazi dio final laurdenetan

Bidasoa Irunek Errege Kopako finalerdietara sailkatzea lortu du,...

JACOBO CUETARA: “ILUSIOZ ETA PRESIORIK GABE GAUDE”

Bidasoa Irunek Errege Kopako Azken Fasea jokatuko du asteburuan, denboraldiari bukaera emateko

Bidasoa Irunek Errege Kopako Azken Fasea jokatuko du...

BIDASOAK GALDU EGIN ZUEN ASOBAL LIGAKO AZKEN JARDUNALDIAN

Cuencak 29-26ko markagailuarekin irabaztea irabazi zion talde horiari, Plenitude ASOBAL Ligan segitzeko helburua lortuz

Bidasoa Irunek galdu egin...

ZAISA BIDASOA IRUN ESPAINIAKO SEKTORE FASEAN

Kadete mailako gizonezkoak Kantabrian egonen dira asteburuan B multzoan Sektore Fasea jokatzen

Zaisa Bidasoa Irun, Bidasoako kadete mailako gizonezkoak,...

JACOBO CUETARA: “TXAPELDUNORDE IZATEAREN ARDURA IZANEN DUGU AZKEN PARTIDUAN”

Bidasoa Irunek Plenitude ASOBAL Ligako azken jardunaldia jokatuko du, Cuencaren kontra eta matematikoki txapeldunordetza lortuta

Plenitude ASOBAL...

BIDASOA IRUN ASOBAL LIGAKO TXAPELDUNORDE

Puerto Saguntoren kontra irabazita, talde irundarrak matematikoki lortu du bigarren postuan sailkatzea, baita Europako txapelketarako sarbidea...