BIDASOAK BARÇA ESTUTU ZUEN ASOBAL LIGAKO BIGARREN ITZULIAREN HASIERAN

Talde irundarrak 30-23 galdu bazuen ere, bere mailarik onena erakutsi zuen Palau Blaugranan

Bidasoak Plenitude ASOBAL Ligako bigarren itzuliari hasiera eman zion, pasa den larunbat arratsaldean, Palau Blaugranan, Barçaren kontra. Talde irundarrak 30-23ko markagailuarekin galdu bazuen ere, bere mailarik onena erakutsi zuen kantxan, eta talde kataluniarra ongi estutzen jakin zuen, garaipena eskura edukita partiduaren tarte haundi batean.

Bidasoak ezin hobe eman zion hasiera Plenitude ASOBAL Ligako bigarren itzuliari. Barça liderra izan zuen aitzinean eta bere mailarik onena eman zuen Jacobo Cuetararen taldeak. Garaipenarekin amets egin zuten neurketaren bukaerara arte, nahiz eta azkenean kataluniarren indarra gehiago izan zen irundarrena baino. Lehen zatian beraien alde jarri zuten horiek markagailua, baina etxekoak gai izan ziren honi buelta eman eta bi gol aitzinetik jartzeko. Hala ere, 0-4ko partzial batekin, Bidasoak 14nako berdinketa erdietsi zuen atsedenaldirako.

Bigarren zatian, lehen ordu erdiko indarra mantendu zuen Bidasoak. Amore eman gabe, garaipenaren bila joan zen eta ia lortu ere. 50. minutuan oraindik euren alde zegoen neurketa, nahiz eta azken hamar minutuetan Barçak bere indarra erakutsi eta gehiago izan zen. 30-23 galdu zuen Jacobo Cuetararen taldeak, baina indartsu daudela erakutsi zuten. Horrez gain, lesioak zirela eta, 23 urtez azpiko zazpi jokalari izan ziren Bartzelonan eta horiek ere beraien kalitate erakusteko aukera izan zuten.

Honen ondotik, urteko lehen partidua jokatuko du Bidasoak etxean ortzirale honetan (otsailaren 9an). Torrelavega jasoko du, 21:30ean, eta garaipena izanen dute begi bistan, Jacobo Cuetararen mutilek.

(Argazkia: Victor Salgado)

BIDASOAK BOST PUNTURA IREKI DU HIRUGARREN SAILKATUAREKIKO TARTEA

34-23ko markagailua erdietsi zuen talde irundarrak Frigorificos del Morrazoren kontra atzo Artalekun

Bidasoa Irunek bertze bi puntu garrantzitsu...

BIDASOA IRUN EUSKAL KOPA IRABAZLE BEDERATZIGARRENEZ SEGIDAN

Erromoko Eskubaloiaren kontra aritu ziren finalean eta 20-41ko markagailuan gainditu zituzten ermuarrak

Bidasoa Irunek Euskal Kopako finalean...

JACOBO CUETARA: “NEURKETA ZAILA ETA GARRANTZITSUA IZAN DAITEKE SAILKAPENEKO BIGARREN POSTUARI BEGIRA”

Euskal Kopa bereganatu ondotik, Bidasoa Irunek Frigorificos del Morrazo jasoko du bihar (apirilaren 26an) Artalekun

Bidasoa Irunek Euskal Kopa...

BIDASOAK LEONEN UTZI ZITUEN PUNTUAK

Jacobo Cuetararen mutilek ezin izan zuten Ademar Leon garaitu eta 33-32ko markagailuarekin galdu zuten bertan

Bidasoa Irunek 33-32ko...

JACOBO CUETARA: “LEON BIGARREN ITZULIKO TALDERIK ONENETAKOA DA, ETXEAN BATEZ ERE, ETA ZAILA IZANEN DA GARAIPENA LORTZEA”

Bidasoa Irunek Ademar Leon bisitatuko du igande honetan, apirilaren 21ean, 17:00etan

Bidasoa Irunek Ademar Leonen kontrako partidua jokatuko du...

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...