BIDASOAK BERTZE BI PUNTU ESKURATU ZITUEN LOGROÑON

Markagailu estuarekin garaitu zuen talde irundarrak Logroño La Rioja, 27-28ko emaitzarekin

Bidasoak bertze bi puntu eskuratu zituen pasa den larunbatean Logroñon. Bertako taldeari 27-28ko markagailuarekin irabazi zioten, Harbaouik berdinketa ekidin zuen geldiketa egin ondotik. Horrela, zazpi punturekin guztira, sailkapeneko bigarren postuan kokatu da Bidasoa, Barçarekin puntuetan berdinduta.

Lehen zatian Bidasoa ez zen batere erregularra izan. Lehen hiru minutuetan Logroñok hiru gol sartu zituen eta 3-1 jarri zen aitzinetik. Jacobo Cuetararen mutilak honi buelta emateko gai izan ziren eta 3-6koa ezarri zuten markagailuan. Hala ere, defentsan zailtasunak izan zituen bisitariak eta Logroñok berriz ere berdinketa eskuratu zuen, atsedenaldira bidean aurrea hartuta gainera.

Bigarren zatia 13-11koarekin hasi zuten bi taldeek. Azken ordu erdia hobea izan zen Bidasoarentzat eta akatsak zuzenduta, berdinketa eskuratu zuen markagailuan. Bi taldeak parekatuak egon ziren azken minutuetara bitartean, Bidasoak berri ere aitzina hartu zuen arte (55. minutuan, 24-26). Partidua bukatzear zegoela, berdinketa eskura izan zuten etxekoek, baina Mehdi Harbaouiren geldiketa on bati esker, Bidasoaren alde erori ziren puntuak, 27-28ko emaitzarekin.

Bi puntuak poltsikoratuta, hiru garaipen segidan ditu Bidasoak, denboraldi hasiera honetan partidurik galdu gabe gainera. Sailkapeneko bigarren postuan dago kokatuta, zazpi punturekin, Barça liderrarekin berdinduta. Heldu den larunbatean berriz, urriaren 7an, etxean jasoko du talde irundarrak Puente Genil (17:00).

(Argazkia: LabZero)

BIDASOAK BOST PUNTURA IREKI DU HIRUGARREN SAILKATUAREKIKO TARTEA

34-23ko markagailua erdietsi zuen talde irundarrak Frigorificos del Morrazoren kontra atzo Artalekun

Bidasoa Irunek bertze bi puntu garrantzitsu...

BIDASOA IRUN EUSKAL KOPA IRABAZLE BEDERATZIGARRENEZ SEGIDAN

Erromoko Eskubaloiaren kontra aritu ziren finalean eta 20-41ko markagailuan gainditu zituzten ermuarrak

Bidasoa Irunek Euskal Kopako finalean...

JACOBO CUETARA: “NEURKETA ZAILA ETA GARRANTZITSUA IZAN DAITEKE SAILKAPENEKO BIGARREN POSTUARI BEGIRA”

Euskal Kopa bereganatu ondotik, Bidasoa Irunek Frigorificos del Morrazo jasoko du bihar (apirilaren 26an) Artalekun

Bidasoa Irunek Euskal Kopa...

BIDASOAK LEONEN UTZI ZITUEN PUNTUAK

Jacobo Cuetararen mutilek ezin izan zuten Ademar Leon garaitu eta 33-32ko markagailuarekin galdu zuten bertan

Bidasoa Irunek 33-32ko...

JACOBO CUETARA: “LEON BIGARREN ITZULIKO TALDERIK ONENETAKOA DA, ETXEAN BATEZ ERE, ETA ZAILA IZANEN DA GARAIPENA LORTZEA”

Bidasoa Irunek Ademar Leon bisitatuko du igande honetan, apirilaren 21ean, 17:00etan

Bidasoa Irunek Ademar Leonen kontrako partidua jokatuko du...

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...