BIDASOAK BIGARREN POSTUA GALDU ZUEN HUESCAN

Talde irundarrak larunbatean jokatu zuen Huescaren kontra eta 30-29ko markagailu estuarekin galdu zuen

Bidasoak Huescaren kontra jokatu zuen pasa den larunbatean, denboraldiko Asobal Ligako azken-aurreko partiduan. Talde irundarrak garaipena eskuratzeko aukera izan bazuen ere, azkenean etxeko taldeak eraman zuen garaipena, 30-29ko markagailuarekin. Emaitzak honek eta Granollersek Torrelavegan lortutako garaipenak Bidasoa hirugarren postura jeistea ahalbidetu du.

Jacobo Cuetararen taldea ongi sartu zen kantxara eta lehen abantaila lortu zuen hasi eta berehala. Hala ere, galtzeko ezer ez zuen etxeko taldeak indarra hartu eta markagailua bereganatu zuen, lau goleko aldea irekiz bi taldeen artean (12-8, 19. minutuan). Bidasoak, atsedenaldia baino lehen, honi erantzun eta hutsune hori erdira murriztea lortu zuen baita ere, 17-15koa ezarriz bigarren zatia hasteko.

Bigarren zatia hasi eta hamar minutura, Jon Azkuek berdinketa lortu zuen markagailuan, baina Huescak lehian gogor jarraitu zuen eta berriz ere aurretik jarri zen. Hurrengo minutuetan, Xoan Ledoren eta Adrian Fernandezen lanari esker, Bidasoak puntu bateko errenta eskuratu zuen (23-24). Partidua amaitzeko bost minutu falta zirenean aldiz, etxeko taldeak aukerak aprobetxatu zituen eta Bidasoa menderatzea lortu zuten, 30-29ko markagailu estuarekin.

Horrela, puntuak Huescan geratu ziren eta Bidasoak sailkapeneko bigarren postua galdu zuen berriz ere, bi puntuko aldea irekiz Granollersekin. Nahiz eta zaila izango den, Irungo taldeak azken aukera izango du igande honetan postua berreskuratzeko. Denboraldiko azken neurketa izango da hau eta Artalekun jokatuko dute, Benidormen kontra, arratsaldeko 17etan.

(Argazkia: Arrate Morales)

BIDASOA IRUN EUSKAL KOPA IRABAZLE BEDERATZIGARRENEZ SEGIDAN

Erromoko Eskubaloiaren kontra aritu ziren finalean eta 20-41ko markagailuan gainditu zituzten ermuarrak

Bidasoa Irunek Euskal Kopako finalean...

JACOBO CUETARA: “NEURKETA ZAILA ETA GARRANTZITSUA IZAN DAITEKE SAILKAPENEKO BIGARREN POSTUARI BEGIRA”

Euskal Kopa bereganatu ondotik, Bidasoa Irunek Frigorificos del Morrazo jasoko du bihar (apirilaren 26an) Artalekun

Bidasoa Irunek Euskal Kopa...

BIDASOAK LEONEN UTZI ZITUEN PUNTUAK

Jacobo Cuetararen mutilek ezin izan zuten Ademar Leon garaitu eta 33-32ko markagailuarekin galdu zuten bertan

Bidasoa Irunek 33-32ko...

JACOBO CUETARA: “LEON BIGARREN ITZULIKO TALDERIK ONENETAKOA DA, ETXEAN BATEZ ERE, ETA ZAILA IZANEN DA GARAIPENA LORTZEA”

Bidasoa Irunek Ademar Leon bisitatuko du igande honetan, apirilaren 21ean, 17:00etan

Bidasoa Irunek Ademar Leonen kontrako partidua jokatuko du...

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...

BIGARREN POSTUAN EGONKORTZEKO AITZINERA PAUSU BERRI BAT EMAN DU BIDASOAK

Blendio Sinfinen kontra 36-24ko emaitzarekin irabazi zuen talde horiak Artalekun

Bidasoa Irunek garaipena eskuratu zuen pasa den larunbatean etxean,...