BIDASOAK EGIAKO NAZIOARTEKO TXAPELKETA IRABAZI DU

Jakub Skrzyniarz atezainari jokalari onenaren saria eman zioten

Pasa den larunbatean, bukaera eman zioten Egiako XXVII. Nazioarteko Txapelketari, Bidasoak eta Limogesek elkarren aurka jokatu zuten azken neurketarekin. Nahiz eta galtzen hasi, Bidasoak bere lekua hartzea lortu zuen eta 28-23 irabazita, aurtengo txapeldun bilakatu zen.

Neurketa hasi eta lehen minutuetan Frantziako taldeak abantaila hartu zuen eta markagailua bere alde mantendu zuen atsedenaldira arte. Bidasoari erritmoa hartzea kosta bazitzaion ere, azken minutuetan defentsan estutzea lortu zuen eta, Harbaoui Mehdi atezainaren laguntzaz, 15era berdindu zuen neurketa.

Bigarren zatian aldiz, Bidasoak bere indarra erakutsi zuen eta aurretik egon zen bukaeraraino. Jakub Skrzyniarzek azken ordu erdi honetan egindako lana ere goraipatzekoa izan zen eta egin zituen geldiketei esker, bost goleko aldearekin irabazi zuen Irungo taldeak, 28-23ko markagailuarekin. Gainera, egindako lanak txapelketako Jokalaria Onenaren Saria irabaztea ahalbidetu zion poloniarrari.

Jacobo Cuetara entrenatzaileak oso modu positiboan baloratu zuen aurtengo Egiako Nazioarteko Txapelketan egindako lana: “Mundu guztiak parte hartu du eta gauza asko ekarri ditu. Txapelketaz gain, hasi ginena baino hobeak ateratzen gara. Hori oso garrantzitsua da guretzat”.

JACOBO CUETARA: “NEURKETA BEREZIA IZANEN DA, BAINA TXAPELDUNORDETZA LORTU BEHAR DUGU DENAREN GAINETIK”

Bidasoak Puerto Sagunto jasoko du larunbatean (maiatzaren 18an) Artalekun, etxean jokatuko duen azken partiduan

Bidasoa Irunek Plenitude ASOBAL...

CIUDAD REAL IZANEN DA BIDASOAREN AURKARIA ERREGE KOPAKO FINAL LAURDENETAN

Maiatzaren 31n ospatuko da neurketa Jaengo Olivo Arenan

Bidasoa Irunek ID Energy Caserio Ciudad Real taldearen kontra jokatuko du 2023/2024 Errege Kopako...

BIDASOA IRUNEK EUROPAKO IBILBIDEARI BERREKINEN DIO HELDU DEN DENBORALDIAN

Talde horiaren hamazazpigarren partehartzea izanen da EHF European Leaguen

Bidasoa Irunek pasa den asteburuan lortu zuen aurtengo denboraldiko helburu...

EÑAUT URUÑUELA DA CD BIDASOAREN EMAKUMEEN ARLOAREN KOORDINATZAILE BERRIA

Emakumezkoen eskubaloia maila guztietan indartzeko erronka duela argitu du klubak

C.D. Bidasoak emakumezkoen eskubaloiarekin zuen zor historikoa...

BIDASOAK EZIN IZAN ZUEN BADA HUESCA GARAITU

Talde irundarrak 32-29 galdu zuen eta txapeldunordetza irabazteko lehen aukera galdu zuen

Bidasoak Bada Huescaren kontra galdu egin zuen pasa den...

JACOBO CUETARA: “TXAPELDUNORTZEA LORTZEKO AUKERA DUGU ETA APROBETXATU BEHAR DUGU”

Bidasoa Irunek bihar, maiatzaren 3an, bisitatuko du Huesca bere helburuak lortzeko neurketa garrantzitsu bat jokatzeko