BIDASOAK ETXETIK KANPO GALDU GABE SEGITZEN DU

Cangasen kontra 25-27ko markagailua erdietsi zuen O Gatañalen

Bidasoak bertze garaipen bat eskuratu du asteburuan, oraingo honetan O Gatañal kantxan Cangas taldearen kontra. 25-27ko emaitzarekin, bertze bi puntu batu ditu talde irundarrak sailkapenera, eta etxetik kanpo partidurik galdu gabe segitzen du.

Cangas eta Bidasoaren arteko neurketa erritmo baxuarekin hasi zen. Lehenbiziko sei minututan gol bakarra sartu zuten bi taldeek, Bidasoarena Mikel Zabalak sartu zuen hain zuzen. Talde bisitariak ez zuen lortu markagailuan aitzina hartzea hamaikagarren minutura bitarte. Orduz geroztik, emaitza bere alde mantendu zuen Jacobo Cuetararen taldeak eta atsedenaldira bidean, 13-16koa eskuratu zuen.

Bigarren zatia bide beretik joan zen Bidasoarentzat. Hala ere, etxekoek aldea gol bakarrera murriztu zuten, baina erantzun ona eman zuen talde bisitariak eta berriz ere hiru goleko errenta lortzen jakin zuten. Partiduaren azken minutuetan oraindik ere aurkariak aukera izan zuen berdinketa edo garaipena eskuratzeko, baina irundarrak erasoan fin ibili ziren eta bi goleko aldea lortu zuten ordubetea bukatuta, 25-27ko emaitzarekin.

Bidasoa etxera bueltatuko da heldu den larunbatean, abenduaren 2an, 21:00etan, Bada Huesca taldearen kontra. Sarrerak salgai daude dagoeneko Bidasoaren webgunean (www.cdbidasoa.eus).

(Argzkia: Raul Fonseca)

BIDASOAK BOST PUNTURA IREKI DU HIRUGARREN SAILKATUAREKIKO TARTEA

34-23ko markagailua erdietsi zuen talde irundarrak Frigorificos del Morrazoren kontra atzo Artalekun

Bidasoa Irunek bertze bi puntu garrantzitsu...

BIDASOA IRUN EUSKAL KOPA IRABAZLE BEDERATZIGARRENEZ SEGIDAN

Erromoko Eskubaloiaren kontra aritu ziren finalean eta 20-41ko markagailuan gainditu zituzten ermuarrak

Bidasoa Irunek Euskal Kopako finalean...

JACOBO CUETARA: “NEURKETA ZAILA ETA GARRANTZITSUA IZAN DAITEKE SAILKAPENEKO BIGARREN POSTUARI BEGIRA”

Euskal Kopa bereganatu ondotik, Bidasoa Irunek Frigorificos del Morrazo jasoko du bihar (apirilaren 26an) Artalekun

Bidasoa Irunek Euskal Kopa...

BIDASOAK LEONEN UTZI ZITUEN PUNTUAK

Jacobo Cuetararen mutilek ezin izan zuten Ademar Leon garaitu eta 33-32ko markagailuarekin galdu zuten bertan

Bidasoa Irunek 33-32ko...

JACOBO CUETARA: “LEON BIGARREN ITZULIKO TALDERIK ONENETAKOA DA, ETXEAN BATEZ ERE, ETA ZAILA IZANEN DA GARAIPENA LORTZEA”

Bidasoa Irunek Ademar Leon bisitatuko du igande honetan, apirilaren 21ean, 17:00etan

Bidasoa Irunek Ademar Leonen kontrako partidua jokatuko du...

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...