Bidasoak hanka sartu du

BIDASOA: Dejanovic, Martínez (2), Crowley (1), Beltza, Kauldi (3), Muiña (1), Azkue (6). Zubiria, Cavero (3), Vázquez (4), Portero, Villar (1), Bezbradica, Mouriño (4), Davidovic (1).

ACADEMIA OCTAVIO: García, Méndez (6), Conde (1), Quintas, Figueirido (3), Galloso (2), Iglesias (3). Hermida, Corcera (1), Veiga, Fernández (4), Batán, Herrero (3), Silva (3), Bernárdez, Piñeiro.

MARKAGAILUA: 1-2, 3-4, 6-6, 8-9, 11-11,13-12(atsedenaldia); 15-15, 17-18, 19-21, 22-23, 24-25, 26-26.

Kolpe latza jaso du Bidasoa-Irunek ligako 25.jardunaldian. Sailkapeneko azkenaren aurka berdindu du etxean, Artaleku kiroldegian. Ligako azken txanpari bide onetik heltzeko helburua zuen Bidasoak. Alabaina, ez du sailkapeneko bigarrenari eska dakiokeen maila eman. Itxura txarra hartu du norgehiagokak hasieratik. Ezustekoaren ondorio izan zitezkeen Octavioren lehen abantailak. Denborak aurrera egin ahala, ordea, agerian gelditu da talde galiziarra etxekoak estu hartzeko gai zela. Momentu honetan, Bidasoaren jokoa ez baita ligako lehen itzulikoa. Ezta gutxiago ere. 25.minutuan lortu du talde bidasoarrak markagailuan lehen aldiz aurretik jartzea. Atsedenaldiaren aurretik bi goleko abantaila hartzeko aukera ere izan du Bidasoak, baina Jorge García atezainak jaurtiketa gelditu dio Didac Villarri, kontraeraso batean.

Bigarren zatiko lehen erasoan, Crowleyk langara bidali du jaurtiketa. Bidasoari gainera zetorkionaren aurrerapena izan da. Artalekuko taldeak ez du funtzionatu, ez defentsan, ezta erasoan ere. Sei metroko marratik jaurtiketa mordoa huts egin dute irundarrek. Neurri batean, García atezainaren abileziaren ondorioz. Hala ere, 23-23ko berdinketa sartzea lortu du Caverok, 50.minutuan. Emandako itxura txarra alde batera utzi, eta neurketa irabazteko hamar minutu izan ditu Bidasoak. Azken minutuan sartuta, Davidovicek gol bateko abantaila eman dio etxeko taldeari, salbuespen izan den jokaldi landu baten ondoren. Baina Artalekukoek ezin izan dute galiziarren erasoa gelditu. Azken jokaldian presaka ibili da Bidasoa, eta huts egin du, beste behin ere. Sailkapenean Irungo taldea harrapatzeko aukera eman dio berdinketak Palma del Riori.

CIUDAD REAL IZANEN DA BIDASOAREN AURKARIA ERREGE KOPAKO FINAL LAURDENETAN

Maiatzaren 31n ospatuko da neurketa Jaengo Olivo Arenan

Bidasoa Irunek ID Energy Caserio Ciudad Real taldearen kontra jokatuko du 2023/2024 Errege Kopako...

BIDASOA IRUNEK EUROPAKO IBILBIDEARI BERREKINEN DIO HELDU DEN DENBORALDIAN

Talde horiaren hamazazpigarren partehartzea izanen da EHF European Leaguen

Bidasoa Irunek pasa den asteburuan lortu zuen aurtengo denboraldiko helburu...

EÑAUT URUÑUELA DA CD BIDASOAREN EMAKUMEEN ARLOAREN KOORDINATZAILE BERRIA

Emakumezkoen eskubaloia maila guztietan indartzeko erronka duela argitu du klubak

C.D. Bidasoak emakumezkoen eskubaloiarekin zuen zor historikoa...

BIDASOAK EZIN IZAN ZUEN BADA HUESCA GARAITU

Talde irundarrak 32-29 galdu zuen eta txapeldunordetza irabazteko lehen aukera galdu zuen

Bidasoak Bada Huescaren kontra galdu egin zuen pasa den...

JACOBO CUETARA: “TXAPELDUNORTZEA LORTZEKO AUKERA DUGU ETA APROBETXATU BEHAR DUGU”

Bidasoa Irunek bihar, maiatzaren 3an, bisitatuko du Huesca bere helburuak lortzeko neurketa garrantzitsu bat jokatzeko

Bidasoa Irunek Huesca...

BIDASOAK BOST PUNTURA IREKI DU HIRUGARREN SAILKATUAREKIKO TARTEA

34-23ko markagailua erdietsi zuen talde irundarrak Frigorificos del Morrazoren kontra atzo Artalekun

Bidasoa Irunek bertze bi puntu garrantzitsu...