BIDASOAK MENDEAN HARTU ZUEN VALLADOLID

Talde irundarrak 33-26ko markagailu zabalarekin irabazi zuen Valladoliden aurka larunbatean Artalekun

Pasa den larunbatean Bidasoak Valladolid taldea menderatu zuen elkarren aurka Artalekun jokatu zuten partiduan. Talde irundarrak bere nagusitasuna erakutsi zuen neurketa guztian zehar eta azkenik, 33-26ko markagailuarekin eskuratu zuen garaipena. Emaitza honekin eta Granollers eta Puente Genilen arteko berdinketarekin, Bidasoa sailkapeneko bigarren postuan kokatu da berriz ere.

Partiduaren hasieratik etxeko taldeak bere erritmoa ezarri zuen eta hamargarren minututik neurketaren buruzagi izan zen markagailuan. Poliki-poliki, bai defentsan eta bai erasoan lan ona eginez, Bidasoak abantaila hartu zuen eta 17. minutuan zortzi goleko errenta eskuratu zuen Valladoliden aurrean, 14-6koarekin. Aurkariak bi hutsarte eskatu zituen orduan bi minuturen buruan, eta honekin markagailuan bost golera hurbiltzea lortu bazuten ere, etxekoek berriz ere zazpira ireki zuten tartea eta atsedenaldira 18-11koarekin iritsi ziren bi taldeak.

Bigarren zatian, Bidasoak indar berbera erakutsi zuen kantxan eta errenta oraindik handiagoa lortu zuen (42. minutuan, 25-16). Valladolidek azken saiakera egin zuen hutsune hori murrizteko, baina etxeko taldeak ongi eutsi zion neurketari eta azkenean, 33-26ko markagailua mantentzea lortu zuen.

Garaipen honekin eta Granollersek Puente Genilen kontra lortutako berdinketarekin, Bidasoa sailkapeneko bigarren postura igo da berriz ere, 40 punturekin, hirugarren postuan dagoen Granollersekin berdinduta.

(Argazkia: Arrate Morales)

BIDASOAK BOST PUNTURA IREKI DU HIRUGARREN SAILKATUAREKIKO TARTEA

34-23ko markagailua erdietsi zuen talde irundarrak Frigorificos del Morrazoren kontra atzo Artalekun

Bidasoa Irunek bertze bi puntu garrantzitsu...

BIDASOA IRUN EUSKAL KOPA IRABAZLE BEDERATZIGARRENEZ SEGIDAN

Erromoko Eskubaloiaren kontra aritu ziren finalean eta 20-41ko markagailuan gainditu zituzten ermuarrak

Bidasoa Irunek Euskal Kopako finalean...

JACOBO CUETARA: “NEURKETA ZAILA ETA GARRANTZITSUA IZAN DAITEKE SAILKAPENEKO BIGARREN POSTUARI BEGIRA”

Euskal Kopa bereganatu ondotik, Bidasoa Irunek Frigorificos del Morrazo jasoko du bihar (apirilaren 26an) Artalekun

Bidasoa Irunek Euskal Kopa...

BIDASOAK LEONEN UTZI ZITUEN PUNTUAK

Jacobo Cuetararen mutilek ezin izan zuten Ademar Leon garaitu eta 33-32ko markagailuarekin galdu zuten bertan

Bidasoa Irunek 33-32ko...

JACOBO CUETARA: “LEON BIGARREN ITZULIKO TALDERIK ONENETAKOA DA, ETXEAN BATEZ ERE, ETA ZAILA IZANEN DA GARAIPENA LORTZEA”

Bidasoa Irunek Ademar Leon bisitatuko du igande honetan, apirilaren 21ean, 17:00etan

Bidasoa Irunek Ademar Leonen kontrako partidua jokatuko du...

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...