BIDASOAK MENDEAN HARTU ZUEN VALLADOLID
Eskubaloia

Talde irundarrak 33-26ko markagailu zabalarekin irabazi zuen Valladoliden aurka larunbatean Artalekun

Pasa den larunbatean Bidasoak Valladolid taldea menderatu zuen elkarren aurka Artalekun jokatu zuten partiduan. Talde irundarrak bere nagusitasuna erakutsi zuen neurketa guztian zehar eta azkenik, 33-26ko markagailuarekin eskuratu zuen garaipena. Emaitza honekin eta Granollers eta Puente Genilen arteko berdinketarekin, Bidasoa sailkapeneko bigarren postuan kokatu da berriz ere.

Partiduaren hasieratik etxeko taldeak bere erritmoa ezarri zuen eta hamargarren minututik neurketaren buruzagi izan zen markagailuan. Poliki-poliki, bai defentsan eta bai erasoan lan ona eginez, Bidasoak abantaila hartu zuen eta 17. minutuan zortzi goleko errenta eskuratu zuen Valladoliden aurrean, 14-6koarekin. Aurkariak bi hutsarte eskatu zituen orduan bi minuturen buruan, eta honekin markagailuan bost golera hurbiltzea lortu bazuten ere, etxekoek berriz ere zazpira ireki zuten tartea eta atsedenaldira 18-11koarekin iritsi ziren bi taldeak.

Bigarren zatian, Bidasoak indar berbera erakutsi zuen kantxan eta errenta oraindik handiagoa lortu zuen (42. minutuan, 25-16). Valladolidek azken saiakera egin zuen hutsune hori murrizteko, baina etxeko taldeak ongi eutsi zion neurketari eta azkenean, 33-26ko markagailua mantentzea lortu zuen.

Garaipen honekin eta Granollersek Puente Genilen kontra lortutako berdinketarekin, Bidasoa sailkapeneko bigarren postura igo da berriz ere, 40 punturekin, hirugarren postuan dagoen Granollersekin berdinduta.

(Argazkia: Arrate Morales)

BIDASOA ERREGE KOPAKO FINALERDIETAN
Eskubaloia

Bidasoa Irunek Caserio Ciudad Real taldeari 43-28 irabazi dio final laurdenetan

Bidasoa Irunek Errege Kopako finalerdietara sailkatzea lortu du,...

JACOBO CUETARA: “ILUSIOZ ETA PRESIORIK GABE GAUDE”
Eskubaloia

Bidasoa Irunek Errege Kopako Azken Fasea jokatuko du asteburuan, denboraldiari bukaera emateko

Bidasoa Irunek Errege Kopako Azken Fasea jokatuko du...

BIDASOAK GALDU EGIN ZUEN ASOBAL LIGAKO AZKEN JARDUNALDIAN
Eskubaloia

Cuencak 29-26ko markagailuarekin irabaztea irabazi zion talde horiari, Plenitude ASOBAL Ligan segitzeko helburua lortuz

Bidasoa Irunek galdu egin...

ZAISA BIDASOA IRUN ESPAINIAKO SEKTORE FASEAN
Eskubaloia

Kadete mailako gizonezkoak Kantabrian egonen dira asteburuan B multzoan Sektore Fasea jokatzen

Zaisa Bidasoa Irun, Bidasoako kadete mailako gizonezkoak,...

JACOBO CUETARA: “TXAPELDUNORDE IZATEAREN ARDURA IZANEN DUGU AZKEN PARTIDUAN”
Eskubaloia

Bidasoa Irunek Plenitude ASOBAL Ligako azken jardunaldia jokatuko du, Cuencaren kontra eta matematikoki txapeldunordetza lortuta

Plenitude ASOBAL...

BIDASOA IRUN ASOBAL LIGAKO TXAPELDUNORDE
Eskubaloia

Puerto Saguntoren kontra irabazita, talde irundarrak matematikoki lortu du bigarren postuan sailkatzea, baita Europako txapelketarako sarbidea...