BIDASOAK PORROTA JASO ZUEN NAVAN

Bigarren zatian aukera izan zuen talde horiak puntuak eskuratzeko, baina azkenik gol bakarrarengatik ihes egin zion garaipenak

Bidasoak ezin izan zituen puntuak batu Navaren kontrako partiduan. Atsedenaldira aitzinetik joan zen talde horia eta bigarren zatian ere nagusitasuna erakutsi zuen, baina azken minutuetan Navak berdintzea lortu zuen, baita markagailua bere alde jartzea ere. Horrela, puntuak bertan gelditu ziren eta Bidasoa esku hutsik bueltatu zen etxera.

Lehen zatiaren hasieran markagailua bereganatu zuen Navak (1-4, 5.minutuan). Errenta lau golera eraman zuen gainera (12-8), eta Bidasoa gibeletik joan zen lehen ordu laurden horretan. Hala ere, amore eman gabe lanean segitu zuen Jacobo Cuetararen taldeak eta emaitza iraultzea lortu zuen, atsedenaldira bi goleko errentarekin joateko, 14-16koarekin.

Bigarren zatian ere, indartsu kantxaratu zen Bidasoa eta emaitza bere alde mantentzen jakin zuen azken hamar minutura bitarte. Lau goleko hutsunea lortu zuen ere tarte horretan, baina etxekoek ere besoak jeitsi gabe segitu zuten lanean. 50. minutuan, 25nako berdinketa lortu zuen Navak eta, horien akatsak aprobetxatuta, azkenik garaipena eskuratu ere egin zuten Navakoek. 29-28ko markagailuarekin punturik batu gabe gelditu zen Bidasoa eta porrot gogorra jaso zuen.

Ortzirale honetan, martxoaren 29an, Plenitude ASOBAL Liga Artalekura bueltatuko da neurketa berezi batekin. Hain zuzen ere, 19:00etan, Bidasoak Helvetia Anaitasuna jasoko du, euskal derbia jokatzeko.

(Argazkia: Daniel Perez)

BIDASOAK BOST PUNTURA IREKI DU HIRUGARREN SAILKATUAREKIKO TARTEA

34-23ko markagailua erdietsi zuen talde irundarrak Frigorificos del Morrazoren kontra atzo Artalekun

Bidasoa Irunek bertze bi puntu garrantzitsu...

BIDASOA IRUN EUSKAL KOPA IRABAZLE BEDERATZIGARRENEZ SEGIDAN

Erromoko Eskubaloiaren kontra aritu ziren finalean eta 20-41ko markagailuan gainditu zituzten ermuarrak

Bidasoa Irunek Euskal Kopako finalean...

JACOBO CUETARA: “NEURKETA ZAILA ETA GARRANTZITSUA IZAN DAITEKE SAILKAPENEKO BIGARREN POSTUARI BEGIRA”

Euskal Kopa bereganatu ondotik, Bidasoa Irunek Frigorificos del Morrazo jasoko du bihar (apirilaren 26an) Artalekun

Bidasoa Irunek Euskal Kopa...

BIDASOAK LEONEN UTZI ZITUEN PUNTUAK

Jacobo Cuetararen mutilek ezin izan zuten Ademar Leon garaitu eta 33-32ko markagailuarekin galdu zuten bertan

Bidasoa Irunek 33-32ko...

JACOBO CUETARA: “LEON BIGARREN ITZULIKO TALDERIK ONENETAKOA DA, ETXEAN BATEZ ERE, ETA ZAILA IZANEN DA GARAIPENA LORTZEA”

Bidasoa Irunek Ademar Leon bisitatuko du igande honetan, apirilaren 21ean, 17:00etan

Bidasoa Irunek Ademar Leonen kontrako partidua jokatuko du...

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...