BIDASOAK PORROTARIK JASO GABE SEGITZEN DU

Talde irundarrak hemezortzi goleko aldearekin garaitu zuen Artalekun Puente Genil (37-19)

Bidasoak bere nagusitasuna erakutsi zuen etxean, hemezortzi goleko aldearekin Puente Genil garaituta. Hiru puntu gehiago batuta, partidurik galdu gabe segitzen du talde irundarrak, Barçaren kontrako berdinketaren ondotik, orain arte jokatutako neurketa guztiak irabazi baititu.

Lehen minututik bereganatu zuen markagailua Bidasoak. 4-0eko partziala egin ondotik, erasoan eta defentsan fin ibili ziren etxekoak eta Puente Genilek ezin izan zuen deus ere egin hauen indarra lausotzeko. Atsedenaldira 19-9ko emaitzarekin ailegatu ziren, partidua erabakitza utzita. Bigarren zatian, alde hori gehiago ireki zuten oraindik Jacobo Cuetararen mutilek, 37-19ko markagailua eskuratu arte behin-betiko.

Jokalari guztiek minutuak izan zituzten larunbateko jardunaldian, eta bi atezainak ere nabarmentzeko lana egin zuten. Bien artean 22 geldiketa egin zituzten guztira, eta aurkarien erasoa ongi gelditzen jakin zuten. Asteburu honetan berriz, urriaren 15ean zehazki, Benidorm bisitatu beharko dute horiek, 16:45ean.

(Argazkia: Arrate Morales)

CIUDAD REAL IZANEN DA BIDASOAREN AURKARIA ERREGE KOPAKO FINAL LAURDENETAN

Maiatzaren 31n ospatuko da neurketa Jaengo Olivo Arenan

Bidasoa Irunek ID Energy Caserio Ciudad Real taldearen kontra jokatuko du 2023/2024 Errege Kopako...

BIDASOA IRUNEK EUROPAKO IBILBIDEARI BERREKINEN DIO HELDU DEN DENBORALDIAN

Talde horiaren hamazazpigarren partehartzea izanen da EHF European Leaguen

Bidasoa Irunek pasa den asteburuan lortu zuen aurtengo denboraldiko helburu...

EÑAUT URUÑUELA DA CD BIDASOAREN EMAKUMEEN ARLOAREN KOORDINATZAILE BERRIA

Emakumezkoen eskubaloia maila guztietan indartzeko erronka duela argitu du klubak

C.D. Bidasoak emakumezkoen eskubaloiarekin zuen zor historikoa...

BIDASOAK EZIN IZAN ZUEN BADA HUESCA GARAITU

Talde irundarrak 32-29 galdu zuen eta txapeldunordetza irabazteko lehen aukera galdu zuen

Bidasoak Bada Huescaren kontra galdu egin zuen pasa den...

JACOBO CUETARA: “TXAPELDUNORTZEA LORTZEKO AUKERA DUGU ETA APROBETXATU BEHAR DUGU”

Bidasoa Irunek bihar, maiatzaren 3an, bisitatuko du Huesca bere helburuak lortzeko neurketa garrantzitsu bat jokatzeko

Bidasoa Irunek Huesca...

BIDASOAK BOST PUNTURA IREKI DU HIRUGARREN SAILKATUAREKIKO TARTEA

34-23ko markagailua erdietsi zuen talde irundarrak Frigorificos del Morrazoren kontra atzo Artalekun

Bidasoa Irunek bertze bi puntu garrantzitsu...