BIDASOAK PUNTU BAT ESKURATU ZUEN GRANOLLERSEN

Jacobo Cuetararen taldeak 35-35ko emaitza erdietsi zuen Granollers-en kontrako neurketan

Bidasoak berdinketa erdietsi zuen atzo arratsaldean Granollers taldearen kontra. 35era berdinduta bukatu zuten jardunaldia bi taldeek eta puntu bat batu zuten irundarrek sailkapenera. Orain arte kanpoan jokatutako partidurik onena jokatu zuten Jacobo Cuetararen mutilek, baina Europako helburuengatik oraindik ere borrokatzen segitu beharko dute.

Denboraldiko 27. jardunaldia jokatu zuen atzo arratsaldean Bidasoak Granollers-en kontra. Etxeko taldea agintzen hasi bazen ere, Bidasoak bere alde jarri zuen markagailua lehen ordu laurdenean (9-10). Hala ere, Granollers-ek ez zituen besoak jaso eta emaitza berdintzea lortu zuen minutu batzuk beranduago, 14nakoa ezarriz. Horrek Jacobo Cuetarari lehen hutsartea eskatzera behartu zion eta horrek eragina izan zuen bere taldean, atsedenaldira 17-19koarekin iritsi baitziren.

Bigarren zatian, garaipena posible zela sinetsita atera ziren berriz ere kantxara Bidasoak jokalariak. Joko ona izan zuen talde bisitariak azken ordu erdian eta aitzinetik egon zen denbora aunitzez. Hala ere lehia estua izan zen Granollers-en kantxan eta berdinketa ugari ere egon ziren markagailuan. Bidasoak bere alde zuen emaitza partidua bukatzeko minutu eskas batzuk gelditzen zirenean. Orduan, jokalari bat gutxiagorekin gelditu zen taldea eta horrez gain, baloi bat ere galdu zuen airean uzteagatik. Horrela, etxekoek berdintzea lortu zuten (35-35) eta beraz, puntuak banatu zituzten azkenean.

Bidasoak borrokan segitu beharko du oraindik azken jardunaldietan eta horretarako hurrengo erronka, Cuencaren kontra Artalekun jokatu beharreko partidua izanen da. Heldu den larunbatean (maiatzaren 20an), bien arteko lehia estua bizituko dute zaleek Irunen, 18:30etik aitzinera.

(Argazkia: Xavier Solanas)

BIDASOAK LEONEN UTZI ZITUEN PUNTUAK

Jacobo Cuetararen mutilek ezin izan zuten Ademar Leon garaitu eta 33-32ko markagailuarekin galdu zuten bertan

Bidasoa Irunek 33-32ko...

JACOBO CUETARA: “LEON BIGARREN ITZULIKO TALDERIK ONENETAKOA DA, ETXEAN BATEZ ERE, ETA ZAILA IZANEN DA GARAIPENA LORTZEA”

Bidasoa Irunek Ademar Leon bisitatuko du igande honetan, apirilaren 21ean, 17:00etan

Bidasoa Irunek Ademar Leonen kontrako partidua jokatuko du...

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...

BIGARREN POSTUAN EGONKORTZEKO AITZINERA PAUSU BERRI BAT EMAN DU BIDASOAK

Blendio Sinfinen kontra 36-24ko emaitzarekin irabazi zuen talde horiak Artalekun

Bidasoa Irunek garaipena eskuratu zuen pasa den larunbatean etxean,...

JACOBO CUETARA: “GURE ERRENDIMENDUAREN ETA ZALEEN ARTEKO ELKARTASUNAK FRUITUAK EMAN BEHAR DITU”

Aste lanpetu bati bukaera emateko, Bidasoa Irunek Blendio Sinfin taldea jasoko du bihar, apirilaren 13an, Artalekun

Aste gogorra izan du Bidasoa...

BIDASOA ERREGE KOPAKO AZKEN FASEAN

Fundacion Agustinos Alicante taldea gainditu zuen atzo talde horiak txapelketako hirugarren kanporaketan

Bidasoa Irun Errege Kopako azken faserako...