BIOK TXINGUDIK EZIN IZAN ZION DURANGORI AURRE EGIN
Errugbia

Markagailuan aitzina hartzen lehenak izan ziren mugakoak, baina bizkaitarrek emaitza iraula eta garaipena eskuratu zuten

Biok Txingudik aurkari zaila izan zuen asteburuan eta, saiatu bazen ere, ezin izan zion aurre egin Durango Rugby Taldeari. Markagailuan aitzina hartzen lehena izan zen, hala ere, Asier Gonzalezen taldea. Enara Arrutik, 21. minutuan, entsegua egin eta 0-5ekoa ezarri zuen. Hortik aitzinera, ordea, etxekoak erritmoa handitu eta erasoan gogor ibili ziren. 29. minutuan partidua berdindu zuten, eta sei minutu beranduago, emaitza irauli eta markagailua berdindu zuten. Edonola ere, Txingudikoek ez zituzten besoak jeitsi eta saiatzen segitu zuten.

Bigarren zatiaren hasieran, oraindik ere gogorragoa egin zuten etxekoek neurketa. Lau entsegu eta bi eraldaketa egin zituzten lehenengo hamar minutuetan eta 34-5ekoa ipini zuten. Hala ere, bisitarien taldeko Maren Santa Cruzek entsegu bat egin zuen, 64. minutuan, eta 34-10ekoa lortu dute. Etxekoek intentsitatea igo eta mugakoen nekea aprobetxatuta, 48-10ekoa ezarri zuten behin-betiko. Azken minutuetan Biok Txingudik ahalegina egin zuen puntu gehiago bateko, baina ezin izan zuten markagailua mugitu.

Txingudi/Bera Berak porrota Durangoren kontra

18 urtez azpiko Txingudi/Bera Bera taldeak ezin izan zuen Durango garaitu. Aurkaria hasieratik harri zen aitzinetik markagailuan, eta bukaera bitarte lortu zuen partiduan nagusitasuna edukitzea. Aukera handirik gabeko partidua izan zen mugakoentzat eta azkenean, 45-0ekoarekin galdu zuten.

Gabiria Txingudi/Baztanek garaipena lortzeko puntuan

16 urtez azpiko taldeak denboraldiko lehen faseko partidu erabakigarria jokatu zuen Eibarren kontra Plaiaundin. Garaipena eskuratzeko puntuan egon ziren mugakoak, baina azkenik ihes egin zion markagailuan.

Partidua hasita, lehen hamar minutuetan, bi entsegu eta eraldaketa bat lortu zuen Eibarrek, 0-12koa paratuz. Hiru minutu beranduago, Aimar Echevestek markagailua ireki eta 5-12koa ezarri zuen. Horrez gain, Oier Oliveirak berdinketa lortu zuen entsegu eta eraldaketa batekin. Atsedenaldia baino lehen ordea, Eibarrek emaitza bere alde jarri zuen berriz ere (12-22).

Bigarren zatian berriz, etxekoak aurrea hartu eta 24-22koa ezarri zuen berriz ere. Thiago Quimeyren entsegua Oier Oliveira eraldatu zuen lehenik, eta Kemen Sagarzazu baztandarrak bertze entsegu bat eginez lortu zuten markagailua euren alde jartzea. Partidua garaipenarekin bukatu behar zela uste zutenean aldiz, Eibarrek bostgarren marka lortu eta 24-29koa ezarri zuten behin-betiko.

Honen ondotik, Gabiria Txingudi/Baztanek hirugarren postuan bukatu du denboraldiko lehen fasea eta play-offa jokatzeko aurkariak zein izanen diren zain daude orain.

ZAISA TXINGUDI EZ DA PLAY-OFFERAKO SAILKATU
Errugbia

Gaztedi Bren kontrako denboraldiko azken partiduan 17-29 galdu zuen Iñigo Camareroren taldeak

Txingudi Rugby Klubeko gizonezko seniorrek...

PLAY-OFFA JOKOAN IZANEN DU ZAISA TXINGUDIK ASTEBURUAN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko senior mailako gizonezkoek Plaiaundin jasoko dute Gaztedi B Ligako azken jardunaldia jokatzeko

Denboraldiko helburu nagusia...

ZAISA TXINGUDIK PORROTA JASO ZUEN ZORNOTZAN
Errugbia

Mugako taldeak ezin izan zuten Urgozo garaitu eta 38-3ko markagailuarekin galdu zuen

Txingudi Rugby Klubeko senior mailako gizonezkoek, Zaisa...

ZAISA TXINGUDIK URGOZO BISITATUKO DU IGANDE HONETAN
Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko gizonezkoak sailkapeneko hirugarren postua ziurtatzeko helburuarekin joanen dira liderraren etxera

Txingudi Rugby Klubeko...

PLAIAUNDI ERRUGBIAREN ERDIGUNE BILAKATU ZEN ASTEBURUAN
Errugbia

Biok Experiential Shopping Txingudi Badia eskolarteko nazioarteko txapelketa arrakastaz ospatu zen bigarren urtez segidan

Eguraldia lagun zutela,...

ERRUGBIKO TXINGUDI BADIA TXAPELKETA ASTEBURU HONETAN OSPATUKO DA
Errugbia

200 errugbilari gazte bilduko dira Plaiaundin apirilaren 6an bigarren aldiz ospatuko den eskolarteko txapelketan