BIOK TXINGUDIK GARAIPENA ESKURATU ZUEN ETXEAN
Errugbia

Arrasate/Eibar Bri 27-22ko markagailuarekin irabazi zion mugako taldeak eta honela, sailkapeneko bigarren postura igo da

Biok Txingudik 27-22ko markagailuarekin irabazi zion pasa den larunbatean etxean Arrasate/Eibar B taldeari. Mugakoek baja aunitz zituzten, baina hala ere ez zen aitzakirik izan garaipena eskuratu eta sailkapeneko bigarren postura igateko.

Arrasate/Eibar B aurkari gogorra izan zen Biok Txingudirentzat. Espainiako Ohorezko mailan eta Euskadiko eta Espainiako selekzioetan aritutako jokalariak zeuden Plaiaundiko zelaian, baina horrek ez zituen etxekoak izutu. Alderantziz, neurketa hasi eta lehen entsegua Maren Santa Cruzek egin zuen, Enara Arrutik eraldatu zuen, markagailuan aitzina hartuz horrela. Edonola ere, talde bisitariak bere indarra erakutsi zuen segidan eta emaitza iraultzea lortu zuen (7-17). Asier Gonzalezen jokalariak orduan, defentsan lan ona eginez eta erasoan ere indarra hartuz, poliki-poliki, emaitza berdintzen joan ziren, baina markagailua berriz bereganatzen ere. Atsedenadlira 12-17 joan ziren eta bigarren zatian ailegatu zen etxekoen nagusitasuna (19-17; 19-22).

Azken minutuetan emaitza berdintzea lortu zuten mugakoek, 22-22, eta amore eman gabe segitu zuten neurketa bereganatzeko. Jessica Gomezek zuloa aurkitu eta entsegua egin zuen, 27-22koa ezarriz. Garaipen honkin, puntuak etxean gelditu ziren, eta Biok Txingudi B sailkapeneko bigarren postura igo da, Sarako Izarra liderretik sei puntura soilik.

Gabiria Txingudi/Baztanek ezin izan zuen Ordizia menderatu

Gabiria Txingudi/Baztanek berriz, ezin izan zion Ordiziari irabazi. Aurkaria erraz gailendu zen lehen zatian eta lau entseguko aldea ireki zuen atsedenaldira bidean. Bigarren zatian, indar hori bera erakutsi zuten eta bertze bortz marka lortu zituzten, 31 puntuko tartea ireki bi taldeen artean. Etxekoak indarberritu eta hiru entsegu lortu zituzten, horietako azkena eraldatuz. Hala ere, ez zen nahikoa izan markagailua berdintzeko eta azkenik, 17-38ko emaitzarekin bukatu zen neurketa.

(Argazkia: Xabi Sanchez)

BIOK TXINGUDIK DENBORALDIKO AZKEN NEURKETA JOKATUKO DU ASTEBURUAN
Errugbia

Ligako B multzoko lider moduan buka dezake modu ofizialean lehiatu duen lehen denboraldia

Biok Txingudik bukaera emanen dio asteburu honetan Ligari....

TXINGUDI/BAZTAN TALDEA GIPUZKOAKO B MULTZOKO TXAPELDUNA
Errugbia

Txingudi Rugby Klubeko 14 urtez azpiko taldeak ezin hobe bukatu du denboraldia

Txingudi Rugby Klubeko 14 urtez azpiko Txingudi/Baztan taldeak...

TXINGUDI/BAZTANEK B MULTZOKO FINALA JOKATUKO DU BIHAR PLAIAUNDIN
Errugbia

La Unica taldea jasoko dute 14 urtez azpiko taldeak finala jokatzeko, maiatzaren 11n 11:00etan

Txingudi Rugby Klubeko taldeak denboraldi bukaerara...

Errugbia

Biok Txingudik 27-22ko...

BIOK TXINGUDIK DENBORALDIKO AZKEN TXANPARI EKINGO DIO LARUNBATEAN
Errugbia

Plaiaundin arituko dira Txingudi Rugby Klubeko jokalariak, Arrasate/Eibar B taldearen kontra (16:00)

Biok Txingudik, Txingudi Rugby Klubeko senior...

ZAISA TXINGUDI EZ DA PLAY-OFFERAKO SAILKATU
Errugbia

Gaztedi Bren kontrako denboraldiko azken partiduan 17-29 galdu zuen Iñigo Camareroren taldeak

Txingudi Rugby Klubeko gizonezko seniorrek...