Bueltan da Real Union

REAL UNION: Txusta, Azkoiti, Aimar, Esnaola, Morcillo, Iriondo, Alonso (Martins, 75'), Mujika, Ozkoidi (Juan Domínguez, 61'), Eizmendi, Barrón (Romo, 77').

GUADALAJARA: Ferri, Hernández, Manzano, Rangel, Moyano, Rubio (Buyo, 72'), Marqués, Soria, Vega (Borja, 56'), Miguelez, Riki (Iglesias, 17').

GOLAK: 1-0: Aimar (10'). 2-0: Mujika (40'). 3-0: Juan Domínguez (90').

EPAILEA: Rodríguez García. Txartel horiak: Azkoiti, Alonso (Real Union); Marqués, Vega (Guadalajara).

Amaitu da Real Unionen bolada txarra. Lau jardunaldi eman dituzte txuribeltzek irabazi gabe, baina garaipen lasaigarria lortu dute 34. jardunaldian. Guadalajara menderatzeaz gainera, jokoa eta sentsazioak berreskuratu ditu Irungo taldeak. Min hartuta taldetik kanpo egon diren jokalariek utzitako hutsunea zenbatekoa izan den agerian gelditu da. Ozkoidik aire freskoa eman dio erasoari. Lehen gola, ordea, geldikako jokaldi batean heldu da. Alonsok luze atera du falta, Eizmendik areara erdiratu du berriro, eta Aimar Sagastibeltza agertu da, baloia buruz sarera bidaltzeko. Etxekoen konfiantza indartu du golak, ondo aritu baitira lehen zati osoan zehar. Maila handiko jokaldiak egin dituzte, eta gol aukera onak sortu. Behin baino gehiagotan izan dute gola gertu, baina 40.minutuan iritsi da azkenean. Mujikak borobildu du Eizmendik ezker hegaletik gidatutako kontraerasoa. Beste bi abagune argi izan ditu Barronek lehen zatia amaitu aurretik.

Hasiera bizia eman dio Unionek neurketaren bigarren erdiari. Ozkoidik, Eizmendik eta Barronek aukera bana eduki dute, lehenengoak berdegunea utzi aurretik. Erritmo falta nabaritu du Ozkoidik, bikietako gainkargarekin amaitu baita bere parte hartzea. Juan Dominguezek ordezkatu du, denbora luzez futbol zelaietatik kanpo egon ondoren. Osatu berriak ziren hiru jokalariak sartu ditu Aitor Zulaika entrenatzaileak, Martinsek ordezkatu baitu Alonso. Gogoz itzuli da Juan, eta bi gol aukera argi izan ditu. Hirugarrenean ez du hutsik egin, Morcillok pasea area barruan egin dionean. Hirugarren golak txuribeltzen garaipena bermatu du, eta hiru puntuek, play off-erako sailkapena bideratu. Lau jardunaldi gelditzen dira, eta Real Unionen esku dago txartela lortzea. Lau puntuko abantaila du bosgarren sailkatuarekiko. Edonola ere, taldeak berreskuratu duen maila izan da Guadalajararen kontrako neurketako berririk onena.

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT GEHITU ZUEN SAILKAPENEAN

Amaikak Bat taldearen kontrako partidua banako markagailuarekin bukatu zen, Mario Capeletek penaltiz sartutako golari esker

REAL UNIONEK PUNTU BAT EKARRI ZUEN LAS GAUNAS ZELAITIK

Solísen eskutik ailegatu zen txuribeltzek markagailuan berdintzeko baliatu zuten gola

Real Unionek banako markagailua erdietsi zuen pasa den...

IÑIGO IDIAKEZ: “EZ NAGO TALDEAREKIN KEZKATUTA, GURE EGOERAREKIN BAIZIK”

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du Las Gaunas zelaian bihar, martxoaren 23an, 16:00etan

Real Unionek SD Logroñes bisitatuko du larunbat...

REAL UNION ROCAK PUNTU BAT EKARRI ZUEN MINTXETATIK

Binako markagailua erdietsi zuen Carlos Garciaren taldeak azken minutuan Elgoibarren kontra

CD Elgoibar: Mosquera; Moya, Barrenechea,...