Castillejo eta Gomez izan dira garaile Behobia-Donostian

Carles Castillejo kataluniarra izan da azkarrena 2015eko Behobia-Donostian. Lehen aldiz parte hartu duen arren, jaun eta jabe izan da. Gaintxurizketan gora gelditu da bakarrik, eta marka ona egin du amaieran, beroa eta haizea kontuan hartuta (1:01). Jaume Leiva izan da bigarren, eta Jose Carlos Hernandez hirugarren. Emakumezkoetan, Raquel Gomezek irabazi du lasterketa. 1:13ko denbora behar izan du ibilbide gogorra osatzeko. Elbarrien artean, Joel Jeannot izan da azkarrena (33.16), eta Alberto Aleman patinatzaileei dagokienez (37:07). Guztira, 28.262 parte hartzaile izan dira irteeran.

Hildako bat izan da lasterketan

Korrikalari bat hil da Behobia-Donostia lasterketan. 31 urteko nafarra zen, gizonezkoa. Beste zenbait korrikalari eraman behar izan dituzte ospitalera, beroaren eraginez, batez ere. Beste gizonezko bat hil da Behobia-Donostiako irteeratik hurbil. Irteerako Gurutze Gorriak artatu du, baina ez zuen harremanik lasterketarekin.

BATEK BIGARREN ETA LAUGARREN POSTUAK ESKURATU DITU EUSKADIKO KLUB ARTEKO TXAPELKETAN

Gizonezkoek urrezko sei domina eta emakumeek bertze bi eskuratu zituzten, bertze hainbat dominekin batera

Euskadiko Klub arteko txapelketa ospatu...

IRUNE MUGURUZAK GIPUZKOAKO ERREKOR ABSOLUTUA ESKURATU DU

Espainiako Unibertsitate mailako 400 metroko hesi-lasterketan lortu zuen garaipena

Espainiako Atletismoko Unibertsitate mailako Txapelketa ospatu...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...