Eibar harrapatu du Bidasoa Bk

Artalekun mendean hartu ondoren, Somos Eibar taldea harrapatu du Bidasoa Bk sailkapenean. 33 punturekin berdinduta daude orain. Atzetik aurrera egin behar izan zuen filial horiak igande eguerdiko neurketan, lehen zatian abantaila handi samarrak izan baitzituen Eibarrek. Lau goleko aldea izan zuen behin baino gehiagotan. 21.minutuan berdindu zuen markagailua Bidasoa Bk, eta atsedenaldirako irabazten ari zen (13-11). Bigarren zati osoan zehar, neurketa hautsi ezinean ibili ziren etxekoak. Hurbil izan zituzten eibartarrek, baina ez zuten markagailuari buelta ematea lortu. Asteburu bateko atsedena izango du orain Estatuko Lehen Mailak.

Denboraldiaren hasierako larritasunak ahaztu ditu Hondarribiak

Escolapios taldea menderatu zuen Hondarribiak igandean (24-17). Sailkapenean aurreratu egin du, gainera. Bederatzigarren postuan eroso daude berdeak, hemeretzi punturekin. Apirilaren 10era arte ez dute partidarik jokatuko.

BIGARREN POSTUAN EGONKORTZEKO AITZINERA PAUSU BERRI BAT EMAN DU BIDASOAK

Blendio Sinfinen kontra 36-24ko emaitzarekin irabazi zuen talde horiak Artalekun

Bidasoa Irunek garaipena eskuratu zuen pasa den larunbatean etxean,...

JACOBO CUETARA: “GURE ERRENDIMENDUAREN ETA ZALEEN ARTEKO ELKARTASUNAK FRUITUAK EMAN BEHAR DITU”

Aste lanpetu bati bukaera emateko, Bidasoa Irunek Blendio Sinfin taldea jasoko du bihar, apirilaren 13an, Artalekun

Aste gogorra izan du Bidasoa...

BIDASOA ERREGE KOPAKO AZKEN FASEAN

Fundacion Agustinos Alicante taldea gainditu zuen atzo talde horiak txapelketako hirugarren kanporaketan

Bidasoa Irun Errege Kopako azken faserako...

BIDASOAK PUNTU BAT ATERA ZUEN GRANOLLERSEN KONTRAKO PARTIDUTIK

Jacobo Cuetararen mutilek 30-30eko markagailua erdietsi zuten beraien aurkari zuzena den taldearen kontra

Bidasoak puntu garrantzitsua eskuratu zuen...

BIDASOAK ERREGE KOPAKO HIRUGARREN KANPORAKETA JOKATUKO DU BIHAR

Fundación Agustinos Alicante izanen du aitzinean, azken faserako txartela eskuratzeko helburuan

Bidasoa Irunek, Plenitude ASOBAL Ligako azken...

JACOBO CUETARA: “DENBORALDI HONETAKO PARTIDURIK HANDIENETAKO BAT IZANEN DUGU”

Bidasoak Granollers bisitatuko du asteburu honetan, momentu honetan bere aurkari nagusia dena

Bidasoak Anaitasuna nagusitasunez garaitu ondotik,...