ELENA LOYOK ETA PIERRE URRUTY IRABAZI ZUTEN BIDASOAKO MARATOI ERDIA

Nagore Azkue eta Eneko Agirrezabal izan ziren 10K lasterketaren irabazleak

Bidasoako Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igandean, otsailaren 25ean, Irunen. 1.301 bat korrikalari izan ziren guztira irteeran eta Bidasoa Atletiko Talde antolatzaileak balorazio positiboa egin du ibilbidea hasi berria duen proba honen inguruan. Elena Loyo eta Pierre Urruty izan ziren maratoi erdiaren irabazleak eta Nagore Azkue eta Eneko Agirrezabal berriz, 10K proban izan ziren garaile.

Eguraldi kaskarrarekin baina arrakastaz ospatu zen 2024ko Bidasoako Maratoi Erdia. Proban aldaketa batzuk egin ondotik, lehen aldia zen ibilbidea berria eta izendapen berria ere estreinatzen zutena. 1.301 partehartzaileek osatu zuten proba eta balorazio positiboa egin zuten korrikalariek eta antolatzaileek edizio honen inguruan.

Irabazleei dagokionez, Elena Loyo eta Pierre Urruty izan ziren lehenak helmugaratzen Irunen maratoi erdia osatu ondotik. Loyok 1:14:39 behar izan zuen lasterketa bukatzeko eta Urrutyk berriz, 1:10:25. 10K proban berriz, Nagore Azkue eta Eneko Agirrezabal izan ziren irabazleak. Azkuek 0:39:21 behar izan zuen lasterketa bukatzeko eta Agirrezabalek berriz, 0:31:02.

Honez gain, BATeko Sara Villasantek bigarren postua eskuratu zuen maratoi erdian. Sufrituta baino 1:19:01ko denboran osatu zuen ibilbidea eta pozik gelditu zen egindakoarekin. Villasante berarekin, Azkuerekin, Agirrezabalekin eta Adur Amilibia BATeko ordezkariarekin izan ginen eta beraiek aurtengo edizioaren balorazioa egin dute.

BATEK BIGARREN ETA LAUGARREN POSTUAK ESKURATU DITU EUSKADIKO KLUB ARTEKO TXAPELKETAN

Gizonezkoek urrezko sei domina eta emakumeek bertze bi eskuratu zituzten, bertze hainbat dominekin batera

Euskadiko Klub arteko txapelketa ospatu...

IRUNE MUGURUZAK GIPUZKOAKO ERREKOR ABSOLUTUA ESKURATU DU

Espainiako Unibertsitate mailako 400 metroko hesi-lasterketan lortu zuen garaipena

Espainiako Atletismoko Unibertsitate mailako Txapelketa ospatu...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...