ELENA SILVESTREK ETA IRAITZ ARROSPIDEK IRABAZI DUTE AURTENGO TXINGUDI KORRIKA

Handbike modalitatean, Ion Galarragak eskuratu zuen garaipena Mikel Goikoetxearen aitzinetik

Bidasoa Atletiko Taldeak Txingudi Korrika ospatu zuen, bertze behin, pasa den larunbatean, 500 korrikalari baino gehiagoko partehartzearekin. Helmugara 460 ailegatu ziren eta horietatik Elena Silvestre eta Iraitz Arrospide nagusitu ziren. Handbike modalitatean Ion Galarraga izan zen irabazlea eta haurretan ere 300 bat korrikalarik osatu zuten ibilbidea.

Irteeran Elena Silvestre zen emakumeetan faboritoena eta helmugan ere aurreikuspen hori bete egin zen. 36:34ko denborarekin, Ane Zabalaren (39:46) eta Marina Gonzalezen (40:16) aitzinetik sailkatu zen. Gizonetan berriz, Iraitz Arrospide igan zen podiumeko lehen koskara, 31:50eko denboran ibilbidea osatu ondotik. Bere gibeletik, Martin Iriondo (32:44) eta Javi Menta (33:10) sailkatu ziren.

Handbike modalitatean, Ion Galarraga izan zen irabazlea, Mikel Goikoetxearekin aitzinetik, 23:46ko denbora eginez. Galarragak pasa den urteko denbora bost minutuan hobetu zuen.

Horrez gain, 300 haurrek hartu zuten parte goizean ospatu zen Laboral Kutxa Txingu Korrika Txiki lasterketan. Stadium Galeko inguruetan egin zen eta lasterketa honen helburu nagusia bete egin zen aurten ere: haurrek, gurasoekin edo gabe, giro eder batean kirolaz gozatzea.

BATEK BIGARREN ETA LAUGARREN POSTUAK ESKURATU DITU EUSKADIKO KLUB ARTEKO TXAPELKETAN

Gizonezkoek urrezko sei domina eta emakumeek bertze bi eskuratu zituzten, bertze hainbat dominekin batera

Euskadiko Klub arteko txapelketa ospatu...

IRUNE MUGURUZAK GIPUZKOAKO ERREKOR ABSOLUTUA ESKURATU DU

Espainiako Unibertsitate mailako 400 metroko hesi-lasterketan lortu zuen garaipena

Espainiako Atletismoko Unibertsitate mailako Txapelketa ospatu...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO EMAKUMEEK HIRUGARREN POSTUA ESKURATU DUTE LIGAKO LEHEN HITZORDUAN

Iruñean jokatu zen Ligako lehen jardunaldia eta BATeko emakumeak hirugarren postuan sailkatu ziren, Playas de Castellon eta Pamplona Atletismoren...

MADDALEN JIMENEZ BERATARRAK IRABAZI DU BERE HERRIKO MENDI MARATOI ERDIA

Gizonetan aldiz, Iñaki Olano nagusitu zen beroak baldintzatu zuen lasterketan

Berako XVIII. Mendi Maratoi Erdia ospatu zen pasa den igande goizean,...

ANA PULGARIN ZORTZIGARREN NAZIOARTEKO MARTXA TXAPELKETAN

Carla Martinezek klubeko errekorra hautsi zuen Alacanten 200 metroko lasterketan

Nazioarteko Martxa Txapelketa ospatu zen pasa den apirilaren 6an...