Eskura izan du garaipena Bidasoa-Irunek Pontevedran

TEUCRO: Amérigo, Pichel (4), Carro (1), Carlos García (2), Borja (2), Hernández (5), Edu Moledo (3). Iago, Pumar (1), Marcos Dorado (1), Víctor, Ivan (1).

BIDASOA-IRUN: Zubiria, Cavero (1), Trkulja (2), Crowley (6), Iriarte (1), Muiña (2), Azkue. Zildzic (1), Fuentes, Revin (6), Vazquez (3).

MARKAGAILUA: 2-2, 3-5, 5-8, 8-9, 9-11, 11-13 (atsedenaldia); 14-16, 16-18, 17-20, 19-21, 23-23, 25-24.

Azken hamar minutuetan irauli zuen atzo markagailua Teucrok, Bidasoa-Irun indartsu bat mendean hartzeko. Irungo taldea izan da aurten Pontevedran irabaztea hurbilen izan duena. Bilakaera handia erakutsi du Bidasoa-Irunek, baina ez da talde galiziarra gainditzeko adinakoa izan. Asobal Ligara iristeko autobidea hartu du Teucrok. Hasierako oreka gaindituta, partidaren lema hartu zuen Bidasoak, defentsa oldarkorrarekin, eta Adrian Crowleyren eraginkortasun emanaldiarekin. Kanpokoen lan onaren erakusle izan zen markagailua atsedenaldian (11-13).

Hartutako bideari jarraipena eman zion Fernando Bolearen taldeak bigarren zatian. Neurketa erabakitzeko aukera izan zuen, 47.minutuan 17-21eko abantaila lortu zuenean. Iago Gomez atezain galiziarrak esku hartzea erabaki zuen orduan, irundarren garaipena ekiditeko. 5-1ko partziala osatuta, 22-22koa jarri zuen Teucrok. Zale galiziarrek Pontevedrako pabilioia berotu zuten orduan, baina irundarrak ez ziren kikildu. 22-24koarekin, zazpi metroko jaurtiketa egin zuen Crowleyk, erabakigarri izan zitekeen gola sartzeko asmoz. Atezainak gelditu zuen, etxeko taldea berpiztuz. Bidasoak ez zuen berriro baloia sarera bidali, Iago Gomez izan zuelako aurrean. Teucrok, berriz, arrakasta izan zuen erasoan, eta partidan zehar urrun ikusitako bi puntuak eskuratu zituen.

JACOBO CUETARA: “LEON BIGARREN ITZULIKO TALDERIK ONENETAKOA DA, ETXEAN BATEZ ERE, ETA ZAILA IZANEN DA GARAIPENA LORTZEA”

Bidasoa Irunek Ademar Leon bisitatuko du igande honetan, apirilaren 21ean, 17:00etan

Bidasoa Irunek Ademar Leonen kontrako partidua jokatuko du...

MUNDUKO ESKUBALOI TXAPELKETA IRUNEN OSPATUKO DA 2029AN

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi Txapelketaren egoitza izendatu zuten atzo Parisen

Irun 2029ko Emakumezkoen Munduko Eskubaloi...

BIGARREN POSTUAN EGONKORTZEKO AITZINERA PAUSU BERRI BAT EMAN DU BIDASOAK

Blendio Sinfinen kontra 36-24ko emaitzarekin irabazi zuen talde horiak Artalekun

Bidasoa Irunek garaipena eskuratu zuen pasa den larunbatean etxean,...

JACOBO CUETARA: “GURE ERRENDIMENDUAREN ETA ZALEEN ARTEKO ELKARTASUNAK FRUITUAK EMAN BEHAR DITU”

Aste lanpetu bati bukaera emateko, Bidasoa Irunek Blendio Sinfin taldea jasoko du bihar, apirilaren 13an, Artalekun

Aste gogorra izan du Bidasoa...

BIDASOA ERREGE KOPAKO AZKEN FASEAN

Fundacion Agustinos Alicante taldea gainditu zuen atzo talde horiak txapelketako hirugarren kanporaketan

Bidasoa Irun Errege Kopako azken faserako...

BIDASOAK PUNTU BAT ATERA ZUEN GRANOLLERSEN KONTRAKO PARTIDUTIK

Jacobo Cuetararen mutilek 30-30eko markagailua erdietsi zuten beraien aurkari zuzena den taldearen kontra

Bidasoak puntu garrantzitsua eskuratu zuen...