Eskura izan du garaipena Bidasoa-Irunek Pontevedran

TEUCRO: Amérigo, Pichel (4), Carro (1), Carlos García (2), Borja (2), Hernández (5), Edu Moledo (3). Iago, Pumar (1), Marcos Dorado (1), Víctor, Ivan (1).

BIDASOA-IRUN: Zubiria, Cavero (1), Trkulja (2), Crowley (6), Iriarte (1), Muiña (2), Azkue. Zildzic (1), Fuentes, Revin (6), Vazquez (3).

MARKAGAILUA: 2-2, 3-5, 5-8, 8-9, 9-11, 11-13 (atsedenaldia); 14-16, 16-18, 17-20, 19-21, 23-23, 25-24.

Azken hamar minutuetan irauli zuen atzo markagailua Teucrok, Bidasoa-Irun indartsu bat mendean hartzeko. Irungo taldea izan da aurten Pontevedran irabaztea hurbilen izan duena. Bilakaera handia erakutsi du Bidasoa-Irunek, baina ez da talde galiziarra gainditzeko adinakoa izan. Asobal Ligara iristeko autobidea hartu du Teucrok. Hasierako oreka gaindituta, partidaren lema hartu zuen Bidasoak, defentsa oldarkorrarekin, eta Adrian Crowleyren eraginkortasun emanaldiarekin. Kanpokoen lan onaren erakusle izan zen markagailua atsedenaldian (11-13).

Hartutako bideari jarraipena eman zion Fernando Bolearen taldeak bigarren zatian. Neurketa erabakitzeko aukera izan zuen, 47.minutuan 17-21eko abantaila lortu zuenean. Iago Gomez atezain galiziarrak esku hartzea erabaki zuen orduan, irundarren garaipena ekiditeko. 5-1ko partziala osatuta, 22-22koa jarri zuen Teucrok. Zale galiziarrek Pontevedrako pabilioia berotu zuten orduan, baina irundarrak ez ziren kikildu. 22-24koarekin, zazpi metroko jaurtiketa egin zuen Crowleyk, erabakigarri izan zitekeen gola sartzeko asmoz. Atezainak gelditu zuen, etxeko taldea berpiztuz. Bidasoak ez zuen berriro baloia sarera bidali, Iago Gomez izan zuelako aurrean. Teucrok, berriz, arrakasta izan zuen erasoan, eta partidan zehar urrun ikusitako bi puntuak eskuratu zituen.

BIDASOAK ATE IREKIKO SAIOA ANTOLATU DU EMAKUME INFANTILENTZAT

Jardunaldiak maiatzaren 21ean, 23an, 28an eta 30ean ospatuko dira Artalekun

CD Bidasoak ate irekiko saioak eginen ditu 2011 eta 2012 urte artean jaiotako...

JACOBO CUETARA: “NEURKETA BEREZIA IZANEN DA, BAINA TXAPELDUNORDETZA LORTU BEHAR DUGU DENAREN GAINETIK”

Bidasoak Puerto Sagunto jasoko du larunbatean (maiatzaren 18an) Artalekun, etxean jokatuko duen azken partiduan

Bidasoa Irunek Plenitude ASOBAL...

CIUDAD REAL IZANEN DA BIDASOAREN AURKARIA ERREGE KOPAKO FINAL LAURDENETAN

Maiatzaren 31n ospatuko da neurketa Jaengo Olivo Arenan

Bidasoa Irunek ID Energy Caserio Ciudad Real taldearen kontra jokatuko du 2023/2024 Errege Kopako...

BIDASOA IRUNEK EUROPAKO IBILBIDEARI BERREKINEN DIO HELDU DEN DENBORALDIAN

Talde horiaren hamazazpigarren partehartzea izanen da EHF European Leaguen

Bidasoa Irunek pasa den asteburuan lortu zuen aurtengo denboraldiko helburu...

EÑAUT URUÑUELA DA CD BIDASOAREN EMAKUMEEN ARLOAREN KOORDINATZAILE BERRIA

Emakumezkoen eskubaloia maila guztietan indartzeko erronka duela argitu du klubak

C.D. Bidasoak emakumezkoen eskubaloiarekin zuen zor historikoa...

BIDASOAK EZIN IZAN ZUEN BADA HUESCA GARAITU

Talde irundarrak 32-29 galdu zuen eta txapeldunordetza irabazteko lehen aukera galdu zuen

Bidasoak Bada Huescaren kontra galdu egin zuen pasa den...