Etekin eskasa atera dio Mariñok bi jardunaldiko asteari

Ligako bi partida jokatu ditu Mariñok lau eguneko epean. Biak etxean, Landetxan. Hala ere, puntu bakarra eskuratu ahal izan du. Ostegunean Pauldarrak aurkari zuzena hartu zuen, baina ezin izan zion min handirik egin. Barakaldoko taldea nagusi izan zen, eta hiru gol sartu zizkion (0-3). 19.minutuan lehenengoa, bigarren zatia hasi bezain pronto bigarrena, eta luzapenean hirugarrena.

Igandean Eibar hartu zuen Mariñok. Defentsan sendoago aritu bazen ere, erasoan ez zuen eraginkortasunik izan. Hutsean amaitu zen norgehiagoka, eta puntuak banatu zituzten Mariñok eta Eibarrek. Azken jardunaldietan izandako emaitza txarren ondorioz, jaitsiera postuetan sartu da Irungo taldea. Atsedena hartzeko denbora izango dute orain neskek, urtarrilera arte ez baita ligako lehia itzuliko.

REAL UNIONEK PORROTA JASO ZUEN LAS LLANAS ZELAIAN

Sestaok sartutako bi penaltiekin, 3-1eko emaitzarekin galdu zuen Real Unionek

Real Unionek porrota jaso zuen pasa den larunbatean Las Llanas...

FRAN JUSTO: “GURE ONENA EMAN BEHAR DUGU, MODU PERFEKTUAN ARITZEKO ETA HIRU PUNTUAK ESKURATZEKO”

Real Unionek bihar bisitatuko du Sestao River (20:00), zalerik gabe jokatuko den neurketa ospatzeko

Real Unionek, pasa den asteburuko garaipena...

REAL UNIONEK CORNELLA GARAITU ZUEN GALEN

Alex Cerdák sartutako golari esker, hiru puntuak etxean gelditu ziren

Urtarriletik garaipenik batu gabe egon ondotik, Real Unionek Cornella garaitu...