EZ DAGO ILCAPO HONDARRIBIA GELDITU DEZAKENIK

Erreskan lortutako hirugarren garaipena erdietsi dute asteburu honetan, 32-40 menderatu zuten Ereintza Beisser.

Lehen jardunaldian Muskizen aurka berdindu zutenetik, garaipenaren zaporea besterik ez du dastatu Ilcapo Hondarribiak. Guru Auzune eta Urdanetaren antzera, larunbatean Ereintza Beisserrek ezin izan zuen Ilcapo Hondarribiaren erasoarekin. Hala ere, azken emaitza 32-40koa izan bazen ere, oreretarrak iritsi ziren aurretik atsedenaldira.

“Kosta egin zitzaigun neurketan sartzea”, adierazi zuen Ilcapo Hondarribia eta Bidasoako jokalaria den Gorka Nietok. Neurketa bizi hasi zuten bi taldeek, defentsak baino erasoak nagusitu ziren lehen minutuetan. Dena dela, 15 eta 20.minutuen artean, hondarribitarrek defentsa hobetu eta lehen zatiko errenta handiena eskuratu zuten (7-11). Ereintza Beisser kokildu ezean, neurketa 14-14 berdindu eta lehen 30 minutuak 18-17 aurretik bukatzeko indarra izan zuen.

Bigarren zatian, aldiz, Aitor Etxabururen jokalariak oso zentratuta irten ziren aldageletatik eta lehen hamar minutuetan hiru goleko aldea izatera pasa ziren (26-29). Minutuak aurrera egin ahala, Ilcapo Hondarribiak aldea handitzen joan zen. 10 goleko errenta izan bazuten ere, azkenean 32-40 irabazi zuen Ilcapo Hondarribiak. “Bigarren zatian oso lan ona egin genuen. Nabaritzen da pixkanaka taldea gehiago ezagutzen dela eta eraso zein defentsako taktikak menperatzen ditugula”, gehitu zuen Nietok.

Hondarribitarrak erasoan bikain aritu zirelaren seinale argia da taldeko 10 jokalarik gutxienez gol bat erdietsi izana. Horien artean, Hugo Martiarena, Mikel Galan eta Xabier Barreto nagusitu ziren; hurrenez hurren, 10, 7 eta 5 gol sartu zituzten.

JACOBO CUETARA: “TXAPELDUNORTZEA LORTZEKO AUKERA DUGU ETA APROBETXATU BEHAR DUGU”

Bidasoa Irunek bihar, maiatzaren 3an, bisitatuko du Huesca bere helburuak lortzeko neurketa garrantzitsu bat jokatzeko

Bidasoa Irunek Huesca...

BIDASOAK BOST PUNTURA IREKI DU HIRUGARREN SAILKATUAREKIKO TARTEA

34-23ko markagailua erdietsi zuen talde irundarrak Frigorificos del Morrazoren kontra atzo Artalekun

Bidasoa Irunek bertze bi puntu garrantzitsu...

BIDASOA IRUN EUSKAL KOPA IRABAZLE BEDERATZIGARRENEZ SEGIDAN

Erromoko Eskubaloiaren kontra aritu ziren finalean eta 20-41ko markagailuan gainditu zituzten ermuarrak

Bidasoa Irunek Euskal Kopako finalean...

JACOBO CUETARA: “NEURKETA ZAILA ETA GARRANTZITSUA IZAN DAITEKE SAILKAPENEKO BIGARREN POSTUARI BEGIRA”

Euskal Kopa bereganatu ondotik, Bidasoa Irunek Frigorificos del Morrazo jasoko du bihar (apirilaren 26an) Artalekun

Bidasoa Irunek Euskal Kopa...

BIDASOAK LEONEN UTZI ZITUEN PUNTUAK

Jacobo Cuetararen mutilek ezin izan zuten Ademar Leon garaitu eta 33-32ko markagailuarekin galdu zuten bertan

Bidasoa Irunek 33-32ko...

JACOBO CUETARA: “LEON BIGARREN ITZULIKO TALDERIK ONENETAKOA DA, ETXEAN BATEZ ERE, ETA ZAILA IZANEN DA GARAIPENA LORTZEA”

Bidasoa Irunek Ademar Leon bisitatuko du igande honetan, apirilaren 21ean, 17:00etan

Bidasoa Irunek Ademar Leonen kontrako partidua jokatuko du...