Federazio Kopako finala jokatuko du Real Unionek

REAL UNION: Otermin, Azkoiti, Arzamendi, Esnaola, Ibarbia, Rodellar, Iriondo, Mujika, Goikoetxea (Juan Domínguez, 54'), Ozkoidi (Silas, 65'), Galán (Romo, 75').

LINARES: Sanchez, Bauti, Rubio (Quesada, 64'), Chico, Sanabria, Vicente, Garrido, Lara (Gamiz, 45'), Juanfran, Elady (Calves, 45'), Payan.

GOLAK: 1-0: Ozkoidi (1'). 2-0: Goikoetxea (6').

EPAILEA: Villaquerin Bidegain. Txartel horiak: Mujika, Juan Domínguez (Real Union); Sanabria, Vicente, Elady, Payan (Linares). Txartel gorria: Calves (Linares).

Linaresi Stadium Galen irabazita, Federazio Kopako finalerdia gainditu du Real Unionek. Finala jokatuko du, Castelloren kontra. Neurketa lasaia izan da, oro har, talde txuribeltzarentzat. Batez ere, seigarren minuturako bi goleko abantaila zeukalako markagailuan. Lehen minutuan sartu du gola Josu Ozkoidik, falta jaurtiketa eder batekin. Bost minutu beranduago, Goikoetxeak bigarrena egin du korner baten aldaratzean. Jarraian izan du Linaresek aukerarik onena, baina Oterminek moztu du baloia, Juanfranek jo aurretik. Hasiera zoro horren ondoren, baretu egin da norgehiagoka. Eroso aritu da Real Union. Baloiaren jabetza eduki du, gol aukera argirik sortu ez badu ere.

Bigarren zatian indartsu irten da Linares. Gola behar zuen, eta asmoa eta ahalegina, behintzat, erakutsi ditu. Baina Galanek eduki du abagunerik onena, 53.minutuan. Baloia bultzatu besterik egin behar ez zuenean, gehiegi itxaron du, eta defentsa agertu da azkenean jaurtiketa oztopatzera. Segidan ateratako kornerrean, atezainak gelditu du Goikoetxeren bolea gogorra. 75.minutuan Eneko Romo sartu du Zulaikak Galanen ordez, Unionek zelai erdian nagusitasuna galdu duen seinale. Linares gora egiten ari zen, baina lehiatik irten egin da falta zentzugabeak egiten hasi denean. Azkenean Calvesek txartel gorria ikusi du, eta hamar jokalarirekin utzi du kanpoko taldea. Irundarrek ez dute burua galdu, norgehiagokaren kontrolari eutsi diote. Silasek eduki du azken aukera, baina eskuineko hankarekin jo nahi izanagatik, hirugarren golari ihes egiten utzi dio. Hala ere, garaipen argiarekin finalerako txartela eskuratu du Real Unionek.

REAL UNION ROCAK BETI GAZTE GARAITU ZUEN GALEKO ANEXOAN

Letamendiak penaltiz sartutako golari esker jardunaldiko hiru puntuak etxean gelditu ziren

Real Unión Roca: Rodríguez; Arteaga (Fernández,...

REAL UNIONEK BERTZE HIRU PUNTU BATU ZITUEN GALEN

Unionistas de Salamanca garaitu zuten etxean eta jeitsiera postuetatik aldentzen hasiak dira txuribeltzak

Real Unionek garaipen garrantitzusa lortu...

FRAN JUSTO: “HEMENDIK AITZINERA PARTIDU GUZTIAK FINALAK IZANEN DIRA ETA EZIN DUGU DEUS ERE GORDE”

Real Unionek Unionistas de Salamanca jasoko du igandean, apirilaren 21ean, Galen 18:00etan

Real Unionek final baten moduko bertze partidu bat jokatu...

REAL UNION ROCAK HIRU PUNTUAK ESKURATU ZITUEN AZPEITIAN

1-3ko markagailuarekin txuribeltzek garaipena eskuratu zuten Garmendipen, Lagun Onak B taldearen kontra

CD Lagun Onak B: Madrazo; Arizmendi,...