FINAL LAURDENETAN KALE

Sacyr Asobal Ligako Errege Kopan Bidasoak lehen eliminatorian kale egin zuen, Benidormek 26-29 garaitu zituzten

Bidasoa Irun (13+13). Rangel, Crowley (4), Kauldi (5), Serrano (2), De la Salud (3), Renaud-David (1), Rodrigo Salinas (4); Ledo, Cavero (2 de pen.), Esteban Salinas (3), Tesoriere, Seri (2), Da Silva, Bartók.

29 – BM. Benidorm (14+15). Terçariol, Cabanas (3), Simonet (6), Fernández, Parker (3), Grau (1), Folques (5); Rodríguez, Méndez (4), Basualdo, Lignieres (1), Dorado, Nolasco (2), Da Costa (4).

Bidasoak lehen aukeran kanporatua izan zen Madrilen ospatu den Sacyr Asobal Ligako Errege Kopako azken edizioan. Benidormek sekulako neurketa eta txapelketa egin zuen eta Jacobo Cuetararen taldea garaitzeko meritu aina egin zituzten. Neurketako hastapenak lehen zatiko tonika mantendu zuen, bi taldeek erraztasun handiarekin golak eskuratzeko gaitasuna izan zuten, inor ez zen kapaza izan alde garrantzitsuak lortzeko lehen zati osoan. Alacantarrek bi goleko abantaila lortu zuten, ondoren Bidasoak 3-0eko partzialaren bitartez 12-10 jarri ziren aurretik, baina atsedenaldira Benidorm 13-14 joan zen aurretik.

Bigarren zatian ordea Benidorm taldeak neurketako agintea hartu zuen eta lehen abantaila nagusiak erdietsi zituen. Bederatzi minututan sei goleko errenta lortu zuten (14-20) eta Jacobo Cuetararen hutsartea behartu zuten. Orduan, Bidasoak 5-1eko defentsara aldatu zuen, errendimendu ona ematen dio defentsa onek eta Salinastarren golen bitartez berriz neurketan sartu zen talde irundarra. 51.minutuan Sergio de la Salud eta Adrian Crowleyek 23-24koa ezarri zuten markagailuan, Bidasoa Benidormen gol batetara kokatu zen baina Tercariolek Bidasoaren garaipenerako asmo guztiak zapuztu zituen eta azkenean talde Alacantarrak 26-29 irabazi zuen.

BIDASOA ERREGE KOPAKO FINALERDIETAN

Bidasoa Irunek Caserio Ciudad Real taldeari 43-28 irabazi dio final laurdenetan

Bidasoa Irunek Errege Kopako finalerdietara sailkatzea lortu du,...

JACOBO CUETARA: “ILUSIOZ ETA PRESIORIK GABE GAUDE”

Bidasoa Irunek Errege Kopako Azken Fasea jokatuko du asteburuan, denboraldiari bukaera emateko

Bidasoa Irunek Errege Kopako Azken Fasea jokatuko du...

BIDASOAK GALDU EGIN ZUEN ASOBAL LIGAKO AZKEN JARDUNALDIAN

Cuencak 29-26ko markagailuarekin irabaztea irabazi zion talde horiari, Plenitude ASOBAL Ligan segitzeko helburua lortuz

Bidasoa Irunek galdu egin...

ZAISA BIDASOA IRUN ESPAINIAKO SEKTORE FASEAN

Kadete mailako gizonezkoak Kantabrian egonen dira asteburuan B multzoan Sektore Fasea jokatzen

Zaisa Bidasoa Irun, Bidasoako kadete mailako gizonezkoak,...

JACOBO CUETARA: “TXAPELDUNORDE IZATEAREN ARDURA IZANEN DUGU AZKEN PARTIDUAN”

Bidasoa Irunek Plenitude ASOBAL Ligako azken jardunaldia jokatuko du, Cuencaren kontra eta matematikoki txapeldunordetza lortuta

Plenitude ASOBAL...

BIDASOA IRUN ASOBAL LIGAKO TXAPELDUNORDE

Puerto Saguntoren kontra irabazita, talde irundarrak matematikoki lortu du bigarren postuan sailkatzea, baita Europako txapelketarako sarbidea...