GARAIPENAK IRITSI GABE JARRAITZEN DU

Real Unionen harrobiko taldea jeitsiera postuetan kokatu da 1-2 Hernaniren aurka galdu eta gero.

Azken asteetan bezala, Real Unionen harrobiko taldeak garaipena erdietsi gabe jarraitzen du. Denboraldia berrekin zenetik ez du garaipenik eta ondorioz, Kepa Esnaolaren taldea sailkapeneko beheko postuetan murgiltzen hasia da. Asteburu honetan, Hernanik 1-2 mendean hartu zituen irundarrak Ugalde-Ventaseko berdegunean.

Neurketa nahiko berdindua izan bazen ere, lehen zatiaren ondarrean, zelai-erditik, Hernani taldeko Bereziartuak 0-1ekoa egin zuen. Kolpe latza izaten da normalean atsedenealdiaren aurretik gola jasotzea eta bigarren zatiko lehen minutuetan, 55.minutuan, 0-2koa Mancisidorrek egin zuen Hernanirentzat. Lehen zatiko 36.minututik, kanpoko taldea jokalari bat gutxiagorekin jokatu zuen, baina hori ere ezin izan zuen Real Union B-k baliatu. 68.minutuan aldea murriztuko zuen gola iritsi zen, lehen taldearekin deialdietan sartu izan den Ariztimuño izan zen irundarren goleatzailea. Hortik aurrera, Kepa Esnaolaren taldeak erasora jo zuen, Hernani asko estutu zuen, baina ez zen nahikoa izan berdinketaren gola gauzatzeko.

Emaitza honekin, Real Union Ohorezko Erregional Mailako sailkapeneko bederatzigarren postura jeitsi da. 5 puntu besterik ez ditu eskuratu talde irundarrak eta datorren astean sailkapenean aurretik duten Ordizia taldearen aurka arituko dira etxetik kanpo.

REAL UNIONEK PORROTA JASO ZUEN LAS LLANAS ZELAIAN

Sestaok sartutako bi penaltiekin, 3-1eko emaitzarekin galdu zuen Real Unionek

Real Unionek porrota jaso zuen pasa den larunbatean Las Llanas...

FRAN JUSTO: “GURE ONENA EMAN BEHAR DUGU, MODU PERFEKTUAN ARITZEKO ETA HIRU PUNTUAK ESKURATZEKO”

Real Unionek bihar bisitatuko du Sestao River (20:00), zalerik gabe jokatuko den neurketa ospatzeko

Real Unionek, pasa den asteburuko garaipena...