GOIZANE GARCIA BI ALDIZ EUSKADIKO TXAPELDUNORDE

Garcia disko eta mailu jaurtiketetan igan zen podiumaren bigarren koskara

Euskadiko jaurtiketa luzeko txapelketa ospatu zen pasa den asteburuan Durangon. Bertan, Bidasoa Ateltiko Taldeko Goizane Garciak hartu zuen parte eta atletak bi zilarreko domina eskuratu zituen. Izan ere, diska eta mailu probetan Euskadiko txapeldunorde bilakatu zen Garcia.

Mailu probari dagokionez, Goizane Garciak 47 metroko jaurtiketa egin zuen eta beraz, bigarren postua eskuratu zuen honekin. Diska jaurtiketan berriz, 38,56 metro egin zituen eta proba honetan ere, Euskadiko txapeldunorde izan zen Garcia.

Honez gain, Izaro Irastorzak eta Julene Herrerok laugarren eta bosgarren postua eskuratu zuten, hurrenez hurren, xabalina jaurtiketan 32,02 eta 30,45 metro lortuta. Iruñean berriz, Unax Erasok 50 metroko langa gainditu zuen 18 urtez azpiko mailu jaurtiketan (50,58).

ARANTXA AUSAN EUROPAKO TXAPELDUN W50-KO 60 METROKO HESI LASTERKETAN

Abel Castañaresek zilarrezko domina eskuratu zuen M65 kategoriako 8 kilometroko krosean

Europako Master Txapelketa ospatu zen pasa den astean,...

ALEJANDRO ESTEBAN ETA UNAX ERASO LAUGARREN ETA HAMARGARREN ESPAINIAKO JAURTIKETA LUZEKO TXAPELKETAN

Estebanek xabalina-jaurtiketan lortu zuen laugarren postua eta Erasok hamargarren mailu-jaurtiketan

Espainiako Neguko Jaurtiketa Luzeko Txapelketa...

AIMAR OTXOTEKOK IRABAZI DU LESAKAKO V MENDI LASTERKETA

Lesakarrak 2019ko lehen edizioko errekorra hautsi zuen, ordubete eta hamar minutuan osatuz 14 kilometroko ibilbidea

Aimar Otxoteko Larrarte...

CARLA MARTINEZEK ETA LAIA OLASCOAGAK URREZKO ETA BRONTZEZKO DOMINAK ESKURATU DITUZTE ESPAINIAKO 20 URTEZ AZPIKO TXAPELKETAN

Horiez gain, BATeko bertze zazpi atletek hartu dute parte Espainiako Txapelketan

Bidasoa Atletiko Taldeak parte hartze handia izan du...

BIDASOA ATLETIKO TALDEKO MASTERRAK URREZKO LAU DOMINA ESKURATU DITUZTE ESPAINIAKO TXAPELKETAN

Hauez gain, 16 urtez azpiko hiru atleta aritu dira txapelketa berean lehian estreinakoz

Donostian ospatu zen Espainiako Pista Estaliko Master...